Visa studentum.se som: Mobil

Hotell och turism

Astar
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Umeå
Se skolans hemsida
Heltid
CSN-berättigad
Hotell och turism

Hotell och turism

Ge gästerna en strålande upplevelse

Vill du jobba inom hotell och konferens? Hotell och konferensanläggningar behöver ständigt utveckla sitt koncept och rekrytera personal som kan leva upp till gästernas ökade förväntningar.

Som turistguide är du expert på din lokala ort och som evenemangvärd ser du till att gästerna trivs under hela evenemanget. I båda yrkesrollerna ansvarar du för att turisterna/gästerna får en oförglömlig upplevelse så att de vill komma tillbaka. Under din utbildning får du lära dig hur du tar hand om dina turister/gäster på bästa sätt och visar ett professionellt värdskap. Du får också kunskaper om administration, hur du hanterar bokningar, anordnar evenemang och om grunderna i marknadsföring samt försäljning. Efter utbildningen har du stora jobbchanser både i Sverige och internationellt.

Hur går utbildningen till?

GOOGLE FOR EDUCATION

För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi Google for Education, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar.

För mer information om Hotell och turism, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du behöver ha gått klart grundskolan eller motsvarande för att söka till den här vuxenutbildningen. Utbildningen är främst för dig som är över 20 år. Du som är nyanländ bör ha läst SFI på C eller D-nivå för att söka utbildningen.

Examen & Intyg

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

Astar

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hotell och turism

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Hotell och turism från Astar, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: