Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Ekonomi- och redovisningsassistent

Snittbetyg: 3,5

Baseras på 6 recensioner.

E
Vi är 60 elever som alla säger samma sak. Lärarna har inte behörighet. Omöjligt få tag på lärare. Datum ändras. Lärare sparkas och sägs upp. Allt har varit kaos och vi har inte lärt oss något. Spara din tid och ta en annan skola!!! Dem sätter höga betyg fast dem inte lärt ut något alls. Vad du än gör ta inte denna skola!!!
Astar AB Kommentar:
Hej!

Vi beklagar att ni känner så. Detta är inte okej och vi vill väldigt gärna ha kontakt med er så att vi vet vilken skola detta gäller så att vi kan ta detta med rätt skola.

Vi vill väldigt gärna följa upp detta tillsammans med vår kvalitetavdelning. Önskar därför att ni kontaktar oss genom att mejla mig, på nandini.burman@thorengruppen.se
Lurad
Studerar just nu min andra termin. Känns som ett stort jäkla skämt!! Lärarna är riktig katastrof!! Måste skriva en bok för att kunna förklara hur dåligt de är. Så väljer att bara skriva: sämsta skolan! Gör om! Gör rätt!! Byt ut personalen!!
Astar AB Kommentar:
Hej!

Vi önskar gärna att du kontaktar oss så får vi titta på ärendet tillsammans med dig. Kontakta gärna oss på nedan mejl.

info@astar.se
Claudette Yousef Bahko
Mycket givande kurs, där man får lära sig mycket
shiva
Kursen ekonomi och redovisningsassitant var givande för mig . och jag lärde mig mycket i kursen , också lärare är bra hen har tålamod och är snäll. administrartoren också är bra de svarar snabt.
Ruzanna
Det är en bra organiserad skola, du kan få hjälp mycket snabbt och tydlig. Bästa läraren med djup kunskap och tydliga instruktioner. Mycket bra grund för nybörjare ekonomer, möjlighet att studera och göra praktik samtidig.
Anonym
Tråkigt att höra så negativa ord om skolan. Det var inte så för mig iallafall. Jättebra lärare, har lärt mig jättemycket. Självklart kommer jag ha nytta av det i framtiden. Det enda negativa är att det är svårt att hitta jobb inom detta yrke. Hård konkurrens.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in