Visa studentum.se som: Mobil

Administratör

Astar
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Stockholm
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Stockholm
Mars 2022
För exakta ansökningsdatum, var vänlig att kontakta din hemkommun.

Stockholm
Distansstudier möjligt!

Administratör

Vill du jobba med administration? Läs Kvalificerad Administratör hos Astar!

Administratör

Som Administratör har du koll på läget och är spindeln i nätet. Därför kommer du att assistera ditt blivande företag med en rad olika uppgifter, till exempel schemalägga inför möten, sammanställa material och hålla ordning på dokument. Samtidigt är du företagets ansikte utåt och besvarar mejl samt telefon på ett professionellt sätt.

Efter avslutad utbildning kan du arbeta i ett administrativt yrke, som kontorist eller som assistent. Administratörer återfinns på små och stora arbetsplatser, inom både offentlig och privat sektor och i nästan alla branscher. Under utbildningen får du viktig kunskap inom administration och ekonomi - områden som ingår i en administratörs arbete.

Utbildningen passar dig som är serviceinriktad, gärna tar egna initiativ och kan multitaska. I rollen som administratör har du många kontaktytor inom företaget vilket kräver en hög social kompetens och servicegrad. Du tycker att ekonomi är roligt och trivs med att arbeta på ett strukturerat sätt. Efter att du gått på Astar motsvarar du branschens efterfrågan på kvalificerade administratörer med en bred utbildning. Dina möjligheter till jobb är mycket goda då många administratörer kommer att gå i pension de närmsta åren.

”Jag lärde mig enormt mycket om mig själv samtidigt som jag fick den kunskap jag behövde för att kunna få jobb.” – Janette Englund, 38 år

Hur går utbildningen till?
Teori varvas med praktiska övningar. Du får även möjlighet att använda dina nya kunskaper genom arbetsplatsförlagt lärande, praktik, inom branschen.

Kurspaketet kan du studera både i klassrum och på distans. Praktikmöjligheter finns även för dig som väljer att läsa utbildningen på distans.

Detta kan du jobba som

Du kan efter utbildningen arbeta som företagets administratör.

Kurser:

Administration 1 100
Information och kommunikation 1 100
Affärskommunikation 100
Företagsekonomi 1 100
Intern och extern kommunikation 100
Totalt  500 poäng

För mer information om Administratör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Förkunskapskrav för att söka lärling/komvuxutbildning är grundskolan eller motsvarande, med goda kunskaper i svenska/svenska som andraspråk.

Examen & Intyg

Efter avslutad utbildning hos Astar får du betyg i kurserna samt diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har sedan ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

Astar

Astar AB

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Administratör

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

AstarRecensioner
Recensioner
(1,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(3,6)
Baseras på 35 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Administratör från Astar, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?