Visa studentum.se som: Mobil

Nagelteknolog 5v

Art of Make Up School
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Solna
5 veckor
Heltid, distans
49 950 SEK inkl. moms
Klassrum
Startdatum: 2021-09-06 - Solna
Nagelteknolog

Nagelteknolog 5v

Nagelteknolog 5-9 veckor

Denna nagelteknolog utbildning i Stockholm består av en veckas anatomi, nagelns uppbyggnad och sjukdomar, manikyr och naturlig nagelvård, klassisk Manikyr, lyxbehandlingar, samt lagning av naturlig nagel.

Alla produkter ingår i kursavgiften och vi jobbar med material från Peggy Sage som har ett brett komplett sortiment på gelé, Polygel och gellack och alla tänkbara dekorationer. Bli proffsig nagelterapeut! Du kommer att lära dig 2 material på denna utbildning, och materialen du lär dig är Gelé Poylgel & Gellack. I denna kurs har vi även lagt in att jobba med bruddekorationer, fransk manikyr, fest dekorationer och olika typer av permanenta dekorationer, där man jobbar glitter & dekorationer direkt i materialet, så det inte skavs bort eller lossnar.

För mer information om Nagelteknolog 5v, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Vad ingår?

Du läser denna kurs på 5 veckor, intensivt, måndag till fredag heltid. Men du kan även läsa denna kurs på distans på mellan 5-9 veckor. Din lektionstid är max 5 veckor i skolan. Du kan även läsa denna kurs på distans och då jobba i skolan 2 dagar per vecka i 5 veckor och hemma 3 dagar per vecka.

Så ansöker du

Maila eller ring 08-6686307 / 070-8529979 för mer information om du är intresserad av att läsa på distans, så kan vi ge dig ett förslag på schema och upplägg utefter dina förutsättningar och önskemål!

Kostnader

Du får en smockfull box av nagelprodukter, filar, verktyg, geléer, base, topp, camouflage builder, clear builder, primer, UV- lampa, Gellackfärger, filar, tippar, mallar, oljor & annat smått och gott, samt förstås dekorationsmaterial! Värdet av nagelprodukter på denna kurs uppgår till ca 9.500:-

Pris Utbildning:

49.950:- inkl. moms och material

Art of Make Up School

På Art of make up school erbjuds yrkesutbildningar och privata kurser i konsten att lägga make up. Cecilia Lidén, som är en av Sveriges mest meriterade make up artister, startade skolan 1997. Cecilia äger och driver skolan och jobbar som...


Läs mer om Art of Make Up School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Nagelteknolog 5v

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Art of Make Up School

Gustav III Boulevard 8
16972 Solna

Tel: 08-668 63 07
Mobil 070-852 99 79
www.artofmakeupschool.com

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Nagelteknolog 5v från Art of Make Up School, fyll i följande uppgifter: