Visa studentum.se som: Mobil

Sjukskötare

Arcada
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Helsingfors
3,5 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Svenska
Startdatum: Höst 2020 - Helsingfors
Sista ansökan: 2020-04-01

Sjukskötare

Sjukskötare

Som sakkunnig sjukskötare från Arcada får du goda kunskaper i att möta, handleda och vårda patienter med olika grader av hälsa och sjukdom. Utbildningen ger dig kompetens att fungera i olika vårdsammanhang – allt från öppna mottagningar till intensivvårdsavdelningar.

Du blir sjukskötare med EU-kompetens

Du kan välja att jobba med barn, ungdomar, vuxna eller äldre i Finland, övriga Norden eller internationellt. Utbildningen till sjukskötare ger EU-kompetens.

Ett livslångt lärande

Vårdarbetet medför ett stort personligt ansvar och möjlighet till självutveckling. Det innebär arbete tillsammans med individen och närstående i multiprofessionella team. Yrkesverksamheten förutsätter också medverkan i planering, genomförande och utvärdering av förändringar inom vården. 

Vi lägger vikt vid det livslånga lärandet då du kommer att jobba inom en bransch där du ständigt uppdaterar och utvidgar dina kunskaper. Du får stöd att lära dig arbeta självständigt och ta personligt ansvar. Läroplanen – som går i linje med både de nationella kraven på kompetenser och följer EU:s direktiv – stöder dig i att nå utbildningens mål. Studierna förverkligas i nära samarbete med arbetslivet, bl.a. i form av projektarbeten individuellt eller i grupp.


Språkprofil

Svenska

För mer information om Sjukskötare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du söker till utbildningen via Finlands nationella studieportal.

För att bli behörig ska genomgå urvalsprover - mer information om dessa hittar du på utbildningens hemsida. Där hittar du även mer information om hur antagningsprocessen ser ut. 

Examen & Intyg

Sjukskötare (YH) - Bachelorutbildning.

Kostnader

Utbildningen är CSN-berättigad. 

Fortsatta studier

En yrkeshögskoleexamen i Finland samt tre års relevant arbetserfarenhet efter examen, gör dig behörig för en masterexamen (högre yrkeshögskoleexamen).

.

Arcada

Arcada

Yrkeshögskolan Arcada

Yrkeshögskolan Arcada är en flerbranschhögskola, som har sitt campus i Ara¬biastranden i Helsingfors, Finland. Arcada erbjuder praktisk inriktad och högklassig högskoleutbildning på såväl bachelor- som masternivå och fortbildning på svenska och engelska inom: Företagsekonomi Idrott Kultur Media Social- och hälsovård...


Läs mer om Arcada och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Sjukskötare

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Arcada

Jan-Magnus Janssons plats 1
00560 Helsingfors

Tel: +358 207 699 699
www.arcada.fi

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Sjukskötare från Arcada, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.