Visa studentum.se som: Mobil

Nursing

Arcada
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Helsingfors
3,5 years
Heltid
Studiemedelsberättigad
Engelska
Startdatum: Höst 2020 - Helsingfors
Sista ansökan: 2020-01-28

Nursing

Nurse

Kandidatexamensprogrammet till sjuksköterska riktar sig till dig som tycker om att arbeta med människor i en multiprofessionell miljö, tycker om ansvar, är villig att utvecklas och letar efter ett meningsfullt arbete.

Du blir legitimerad sjuksköterska med EU-behörighet 

Syftet med utbildningsprogrammet är att utbilda kompetenta sjuksköterskor med goda kunskaper i att möta, övervaka och ta hand om patienter med olika nivåer av hälsofrågor. Utbildningen ger dig kompetens att agera i olika vårdsituationer, från öppna rådgivningscentrum till intensivvårdsavdelningar. Du kan välja att arbeta med barn, ungdomar, vuxna eller äldre i Finland, övriga Norden eller ännu mer internationellt.

Utbildningsprogrammet för omvårdnad kommer att kvalificera studenter som legitimerade sjuksköterskor med EU-behörighet. Läroplanen bygger på vårdvetenskap med tvärvetenskapliga inslag från naturvetenskap (medicin), samt samhälls- och beteendevetenskap. Det internationella programmet bygger på solid intern expertis från det parallella programmet på svenska, men det är unikt eftersom det omfattar mångfald och mångkulturella värden i sin undervisning. 

En utbildning i nära samarbete med arbetslivet 

Studierna genomförs i nära samarbete med arbetslivet, t.ex. genom projekt som genomförs både individuellt och i grupp. Förlängningsstudier ger dig möjlighet att specialisera dig i till exempel rehabilitering eller förvaltning och ledarskap.

Språkprofil

Engelska

Utbildningsprogrammet till sjuksköterska ges på engelska, men observera att språkkunskaper i svenska eller finska är nödvändiga för att slutföra dina praktikperioder, och att dessa kunskaper redan krävs i ansökningsskedet.

För mer information om Nursing, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du söker till utbildningen via Finlands nationella studieportal.

För att bli behörig ska genomgå urvalsprover - mer information om dessa hittar du på utbildningens hemsida. Där hittar du även mer information om hur antagningsprocessen ser ut. 

Examen & Intyg

Bachelor of Health Care (Registered Nurse)/Sjukskötare. 

Kostnader

Utbildningen är CSN-berättigad för studenter inom EU/EES.

Nursing - 5 000 euros/academic year 

The fee applies to applicants from countries outside the European Union/EEA-area. The first payment is always done per academic year, in one instalment. The first payment needs to be paid when you accept your study place, after that it's done along´side the registration for the academic year.

Arcada

Arcada

Yrkeshögskolan Arcada

Yrkeshögskolan Arcada är en flerbranschhögskola, som har sitt campus i Ara¬biastranden i Helsingfors, Finland. Arcada erbjuder praktisk inriktad och högklassig högskoleutbildning på såväl bachelor- som masternivå och fortbildning på svenska och engelska inom: Företagsekonomi Idrott Kultur Media Social- och hälsovård...


Läs mer om Arcada och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Nursing

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Arcada

Jan-Magnus Janssons plats 1
00560 Helsingfors

Tel: +358 207 699 699
www.arcada.fi

Beställ information

För att få mer information om Nursing via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.