Visa studentum.se som: Mobil

Mental Health

Arcada
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Helsingfors
2-3 år
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Engelska

Mental Health

mental health master

Är du intresserad av mental hälsa och särskilt frågor om samarbete och dialogiska metoder? Jobbar du inom sjukvården och vill vidga dina vyer och göra skillnad genom nationella och internationella initiativ inom området psykisk hälsa? Med examen från Arcadas Magisterprogram i Mental Health är du kvalificerad att arbeta med ledande uppgifter i organisationer, statliga myndigheter och icke-statliga organisationer på lokal, nationell och internationell nivå.

Främja professionell förståelse 

Psykiatrisk vård och behandling i de nordiska och baltiska länderna är i huvudsak baserad på individuella och traditionella modeller och metoder, som inte nödvändigtvis svarar mot patientens behov och hennes/hans sociala nätverk. Syftet med detta program är att främja professionell förståelse och dialog och samarbetskompetens och öka användarnas deltagande i den sociala och psykiatriska vården.

Samarbete mellan flera skolor

Programmet är ett samarbete mellan Yrkeshögskolan Arcada (FIN), Mälardalens högskola (SWE), Tallinn University (EST) och Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet (NO). Observera att campusstudier under den första kursen i programmet kommer att organiseras som intensivveckor, en vecka i varje land. Universiteten betalar en del av logi- och resekostnader för studenterna.

Språkprofil

Engelska

Kan genomföras vid sidan av arbetet 

Programmet kan genomföras på två år vid studier vid sidan av arbetet. Programmet riktar sig till sökande med en lämplig kandidatexamen i omvårdnad eller relaterade hälsovetenskaper, såsom för barnmorskor, arbetsterapi, folkhälsa och omvårdnad, sjukgymnastik, ambulanssjukvård eller sociala tjänster.

Så ansöker du

Du söker till Arcada's utbildningar via Finlands nationella studieportal.

Masterutbildningar (högre yrkeshögskoleutbildningar) hos Arcada riktar sig till dig till dig som redan har en bachelorexamen (yrkeshögskoleexamen) inom området i grunden. Därtill behöver du ha minst tre års arbetserfarenhet efter avlagd bachelorexamen för att vara behörig. 

För att bli behörig ska du även genomföra ett urvalsprov som det finns underlag för på skolans hemsida.

Examen & Intyg

Master of Health Care

Kostnader

Utbildningen är CSN-berättigad. 

Arcada

Arcada

Yrkeshögskolan Arcada

Yrkeshögskolan Arcada är en flerbranschhögskola, som har sitt campus i Ara¬biastranden i Helsingfors, Finland. Arcada erbjuder praktisk inriktad och högklassig högskoleutbildning på såväl bachelor- som masternivå och fortbildning på svenska och engelska inom: Företagsekonomi Idrott Kultur Media Social- och hälsovård...


Läs mer om Arcada och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Mental Health

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Arcada

Jan-Magnus Janssons plats 1
00560 Helsingfors

Tel: +358 207 699 699
www.arcada.fi

Beställ information

För att få mer information om Mental Health via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.