Visa studentum.se som: Mobil

Informationsteknik

Arcada
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Helsingfors
4 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Svenska

Informationsteknik

IT-ingenjör

Söker du en framgångsrik karriär med stora möjligheter och utmaningar? Vill du vara med och påverka IT-utvecklingen i Finland samtidigt som du har fria tyglar att själv forma din framtid i yrkeslivet? Vill du kanske skapa en start-up? Som expert inom informationsanalys finns det ingenting som står mellan dig och att förverkliga alla dessa drömmar!

IT-ingenjörsexamen 

Utbildningen leder till en IT-ingenjörsexamen och fokuserar på att analysera information, samt att utveckla mjukvarutjänster i den digitala världen. Under studierna tränas du i att programmera, visualisera, analysera och hantera de enorma datamängder som existerar i dag. Företag och organisationer har redan insett möjligheterna inom detta område och det råder i dag en stor brist på utbildade programmerare med kunskap i hur analytiska system och mjukvara designas.

Projektbaserad undervisning 

Du arbetar projektbaserat i nära samarbete med näringslivet och offentliga organisationer. Arbetspraktik ingår som en obligatorisk del av utbildningen och ger dig värdefull arbetslivserfarenhet redan under din studietid.

Efter utbildningen 

Med utmärkta kunskaper i att utveckla IT-system, webb- och mobiltjänster, kan du arbeta med allt från att t.ex. effektivera logistikföretag till att bygga sökmotorer eller skapa maskinintelligens som förutspår olika händelser.

Studerar du Informationsteknik på Arcada fokuserar du från dag ett på kompetenser som du har nytta av i arbetslivet. Du kommer att vara bekväm med att använda dig av webb-, mobil- och molnbaserade plattformar vid mjukvaruutveckling. 

Språkprofil

Svenska och engelska.

För mer information om Informationsteknik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

På Arcadas hemsida hittar du information om antagningsgrunder, tidtabell för ansökningsprocessen och hur du ansöker. Där finns också information om urvalsprov och språktest.

Fortsatta studier

En yrkeshögskoleexamen i Finland samt tre års relevant arbetserfarenhet efter examen, gör dig behörig för en masterexamen (högre yrkeshögskoleexamen).

Examen & Intyg

Ingenjör (YH). Nivå: Bachelor. 

Kostnader

Utbildningen är CSN-berättigad. 

Fortsatta studier

En yrkeshögskoleexamen i Finland samt tre års relevant arbetserfarenhet efter examen, gör dig behörig för en masterexamen (högre yrkeshögskoleexamen).

Arcada

Arcada

Yrkeshögskolan Arcada

Yrkeshögskolan Arcada är en flerbranschhögskola, som har sitt campus i Ara¬biastranden i Helsingfors, Finland. Arcada erbjuder praktisk inriktad och högklassig högskoleutbildning på såväl bachelor- som masternivå och fortbildning på svenska och engelska inom: Företagsekonomi Idrott Kultur Media Social- och hälsovård...


Läs mer om Arcada och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Informationsteknik

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Arcada

Jan-Magnus Janssons plats 1
00560 Helsingfors

Tel: +358 207 699 699
www.arcada.fi

Beställ information

För att få mer information om Informationsteknik via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.