Visa studentum.se som: Mobil

Idrottsinstruktör

Arcada
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Helsingfors
3,5 år
Heltid
Studiemedelsberättigad

Idrottsinstruktör

Idrottsinstruktör

Tycker du om att röra på dig? Vill du sporra toppidrottare till ännu bättre resultat? Vill du jobba med att sprida idrottens glädjebudskap och uppmuntra människor i olika åldrar att röra på sig, må bättre och välja en hälsosam livsstil? Tror du på att fysisk aktivitet påverkar vår arbetshälsa?

Svarar du ja på frågorna? Arcada erbjuder dig de mest mångsidiga studiemöjligheterna inom idrott på högskolenivå på svenska i Finland. 

Teori och praktik 

Studierna till idrottsinstruktör kombinerar teori och praktik. Arcadas lärare är experter inom sitt område och duktiga pedagoger. Du jobbar även med proffs från branschen inom projekt, evenemang och under dina praktikperioder, så du skapar dig ett brett nätverk av kontakter redan under studierna.   

Nationell och internationell miljö

Dina studier på Arcada i en mångkulturell miljö, praktikperioderna och utbyten utomlands förbereder dig för såväl den inhemska som den internationella arbetsmarknaden.

Språkprofil

Svenska, finska & engelska

För mer information om Idrottsinstruktör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

På Arcadas hemsida hittar du information om antagningsgrunder, tidtabell för ansökningsprocessen och hur du ansöker. Där finns också information om urvalsprov och språktest.

Fortsatta studier

En yrkeshögskoleexamen i Finland samt tre års relevant arbetserfarenhet efter examen, gör dig behörig för en masterexamen (högre yrkeshögskoleexamen).

Examen & Intyg

Idrottsinstruktör (YH). Nivå: Bachelor. 

Kostnader

Utbildningen är CSN-berättigad. 

Fortsatta studier

En yrkeshögskoleexamen i Finland samt tre års relevant arbetserfarenhet efter examen, gör dig behörig för en masterexamen (högre yrkeshögskoleexamen).

Arcada

Arcada

Yrkeshögskolan Arcada

Yrkeshögskolan Arcada är en flerbranschhögskola, som har sitt campus i Ara¬biastranden i Helsingfors, Finland. Arcada erbjuder praktisk inriktad och högklassig högskoleutbildning på såväl bachelor- som masternivå och fortbildning på svenska och engelska inom: Företagsekonomi Idrott Kultur Media Social- och hälsovård...


Läs mer om Arcada och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Idrottsinstruktör

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Arcada

Jan-Magnus Janssons plats 1
00560 Helsingfors

Tel: +358 207 699 699
www.arcada.fi

Beställ information

För att få mer information om Idrottsinstruktör via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.