Visa studentum.se som: Mobil

Företagsekonomi

Arcada
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Helsingfors
3,5 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Svenska
Startdatum: Höst 2020 - Helsingfors
Sista ansökan: 2020-04-01

Företagsekonomi

Utbildning inom företagsekonomi i Finland

Om du vill studera företagsekonomi och ledarskap i en internationell miljö samtidigt som du får kunskaper och erfarenheter som förbereder dig för en internationell karriär, då är det den här utbildningen du letar efter.

Företagsekonomi både nationellt och internationellt 

Utbildningen i företagsekonomi siktar på att för det moderna näringslivet utbilda både nationellt och internationellt inriktade, innovativa personer med avancerat, praktiskt yrkeskunnande. Utbildningen ger ett brett baskunnande inom företagsekonomins olika delområden, färdigheter i metodik och informationsbehandling för affärsutveckling samt ett fördjupat kunnande inom ett område enligt eget önskemål. 

Du väljer en inriktning 

Du kan välja mellan fyra inriktningar: marknadsföring, logistik, Financial Management och turism – vilket ger dig spetskompetens inom ditt valda område. Ett varierat urval av breddstudier ger dig ytterligare möjligheter att forma din utbildning utifrån dina egna behov och intressen.

Möjlighet till praktik  

Lärare med vitt skilda och internationella bakgrunder och gästföreläsare från våra partneruniversitet och -business schools garanterar dig den allra senaste kunskapen och undervisning av allra högsta klass. Du tillbringar flera månader på praktik vid företag både i Finland eller i utlandet.

För mer information om Företagsekonomi, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

På Arcadas hemsida hittar du information om antagningsgrunder, tidtabell för ansökningsprocessen och hur du ansöker. Där finns också information om urvalsprov och språktest.

Fortsatta studier

Efter avlagd yrkeshögskoleexamen och minst tre års arbetserfarenhet kan du fördjupa och bredda din yrkeskompetens genom att avlägga en högre yrkeshögskoleexamen (master).

Examen & Intyg

Tradenom (YH). Nivå: Bachelor. 

Kostnader

Utbildningen är CSN-berättigad. 

Fortsatta studier

Efter avlagd yrkeshögskoleexamen och minst tre års arbetserfarenhet kan du fördjupa och bredda din yrkeskompetens genom att avlägga en högre yrkeshögskoleexamen (master).

Arcada

Arcada

Yrkeshögskolan Arcada

Yrkeshögskolan Arcada är en flerbranschhögskola, som har sitt campus i Ara¬biastranden i Helsingfors, Finland. Arcada erbjuder praktisk inriktad och högklassig högskoleutbildning på såväl bachelor- som masternivå och fortbildning på svenska och engelska inom: Företagsekonomi Idrott Kultur Media Social- och hälsovård...


Läs mer om Arcada och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Företagsekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Arcada

Jan-Magnus Janssons plats 1
00560 Helsingfors

Tel: +358 207 699 699
www.arcada.fi

Beställ information

För att få mer information om Företagsekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.