Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Ann Pettersson Hair Design School

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 12 recensioner.

Sanna
(5)
Började på Ann Pettersson Hair Design School hösten 2015 och det är en resa i livet jag aldrig kommer glömma! Ann och de andra lärarna är så engagerade för att lära ut så mycket som möjligt. Har man viljan till att utvecklas och bli den bästa frisören så har Ann och de andra lärarna verktygen till att man lyckas. Skola i toppklass!
Alexandra
(5)
Det finns nog ingen annan lärare på denna jord som är lika engagerad i sina elevers utveckling som Ann. Så om du vill bli bäst i branschen så har Ann och hennes crew verktygen att hjälpa dig nå dit. Om du har viljan så kommer de satsa 100% på dig. Månaderna uppe i Ö-vik var de bästa i mitt liv. Utbildningen var så mycket bättre än vad jag någons...
Visa mer
Sofie Henriksson
(5)
Jag började på Ann's skola hösten 2012 och jag kan inte säga annat än att jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det. Jag är verkligen superglad att jag gjorde det och jag fick jobb direkt efter skolans slut! Kan verkligen rekommendera Ann's fina skola, dom är underbara allihopa! :)
Rene Stenklyft
(5)
En mycket bra och väl igenomtänkt utbildning! Ordning och reda gäller, hur bra som helst. Kort utbildning så det gäller att ta tillvara på alla dagar som man får på skolan! Kan starkt rekommendera😃
Milla
(5)
En fantastisk bra utbildning med bra lärare, klass & väldigt lärorika & givande lektioner. Som person utvecklades man dag för dag & lärde sig nya saker hela tiden. Rekommenderas starkt!
Pauline Karlsson
(5)
Riktigt bra utbildning och helt fantastiskt duktiga lärare! Fick jobb direkt efter utbildningen och kunde inte vara mer nöjd!
Gammal elev
(5)
Jag gick ut hos Ann våren 2013.Jag samt hela min klass fick jobb direkt efter utbildningen. Har lärt mig så otroligt mycket som jag nu har med mig. Alla grunder, noggrannheten samt mycket mer. Det är en utbildning som förändrat mitt liv och jag är stolt över att jag fick gå på just hennes skola! Vill man gå en frisör utbildning och få ut det bäs...
Visa mer
Sandra
(5)
Starten på ett nytt liv. Hårologi är sjukt kul och lärorikt. Prisvärd. Lagom stor klass. Fantastiskt roligt tid i mitt liv!
Ulrika Nyberg
(4)
Ann Pettersson är en fantastisk människa, en kvinna med pondus/karisma/respekt. Aldrig lärt mig så mycket om något som jag gjort hos Ann. Hon är en klockren lärare! 10/10 👌
Isabel
(4)
Var färdigutbildad under våren 2010 när det var mest kris på frisörjobb men är man villig att flytta på sig som jag gjorde finns det alltid något! :)
Emma-Li
(5)
Nu är det snart 2 år sedan jag gick min utbildning på Ann Pettersson hair design school, har jobbat enda sedan dess och trivs superbra med mitt jobb som frisör! Ann är en riktigt begåvad frisör och fantastiskt duktig på att lära ut sin kunskap! Jag är supernöjd med min tid på skolan och kan varmt rekommendera den! :)
Christina
(5)
Toppklass på skolan och riktigt bra lärare! Helt perfekt utbildning som ger en stabil grund att stå på när man sedan ska ut som trainee.
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se