Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
2 dagar
Heltid
Svenska

Fransstylist

fransstylist

Arbeta med en av de mest växande yrket inom skönhetsbranschen!

Vill du bli fransstylist och arbeta med en av det mest växande yrket inom skönhetsbranschen? då är denna utbildningen för dig. Det är stor efterfrågan på bra fransstylister idag och, med vår långa erfarenhet och din vilja kommer du att bli en framgångsrik fransstylist och kommer kunna ha detta som heltidsjobb med stadig inkomst. Erbjud dina kunder en glamoröst upplevelse genom våra kurser. Hos oss kan du utbilda dig både inom singel- och volymfransar.

Studievägledning Före – Under – Efter kursen!

Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att du kommer att lära dig de allra modernaste metoder och tekniker och få den individuella och skräddarsydda vägledning som du behöver för att lyckas. Vi vägleder och stöttar ditt lärande under tiden du går en utbildning hos oss. I tre tydliga faser; Före – Under – Efter, ger vi dig stöd och verktyg för ett effektivt lärande och allt du behöver för att lyckas i arbetslivet.

Fransstylist Utbildning, en magisk upplevelse!

Fördelarna med ögonfransförlängningar är ett bra utseende, tidssparande åtgärder, och smidighet. De förlängda ögonfransarna håller sig på sin plats och man slipper använda mascara (fast borde fyllas på varje 3-4 veckor). En korrekt utförd fransförlängning är en magisk upplevelse och ett lyft, inte bara för dina kunders ögonen, utan för hela ansiktet!

För mer information om Fransstylist, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Fransstylist Utbildningen kräver inga förkunskaper men du bör ha en stadig hand samt behärska svenska språket i tal och skrift.

Examen & Intyg

Efter att ha genomgått Fransstylist Utbildningen efter uppställda mål och kriterier du kommer att erhålla följande diplom och kursintyg.

  • FRANSSTYLIST DIPLOM FRÅN T&T NAIL ART-AMERICAN NAILS
  • KURSINTYG HÄRDPLASTER (Om du genomgår utbildningen)

Kostnader

Fransstylist Utbildningen kostar 12.500:- inkl. moms. All kursmaterial som förbrukas under studietiden ingår i startkitet. Offerten kan ej kombineras med andra erbjudanden som vi har. Hela kursavgiften skall betalas före kursstarten. Anmälsningsavgiften för Fransstylist Utbildningen är 2500kr. och ska betalas senast 2 veckor innan kursstart. Återstående kursavgift ska betalas senast 7 dagar före kursstart. Ingen del av kursavgiften återbetalas om eleven inte fullföljer kursen. Betalningsinformation får du automatisk via mail när du registrerar dig på vår online anmälan.

American Nails - T&T Nail Art

American Nails - T&T Nail Art

American Nails Nagelskola är till dig som vill utbilda sig professionell med en säker och internationellt godkänd nagelutbildning. Vi har flera års erfarenhet av att utbilda elever och är en av Sverige mest kända nagelskolor. Våra nagelutbildningar är godkända av...


Läs mer om American Nails - T&T Nail Art och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Fransstylist

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

American Nails - T&T Nail Art

Riddarplatsen 23, Jakobsbergs Centrum
177 30 Järfälla

Beställ information

För att få mer information om Fransstylist via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 8 recensioner.
Se alla skolans recensioner