Visa studentum.se som: Mobil

Musiker med yrkesinriktning

Ålsta Folkhögskola
Sammanfattning
Folkhögskoleutbildning
Fränsta
1-2 år
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: 2022-08-25 - Fränsta

Om utbildningen

Musiker med yrkesinriktning är en eftergymnasial utbildning som tar din musikalitet ett steg vidare mot ett yrkesinriktat utövande. Du bygger vidare på ditt intresseområde inom musiken för ett utvecklat entreprenörskap och hållbart arbete.

På Musiker väljer du inriktning mot antingen ensemble, sång eller låtskrivande. Inom ditt valda område får du utveckla din musikalitet och lära dig om de olika yrkesvalen som finns.

På Ålsta folkhögskola jobbar vi med genres som pop, rock, soul och funk. Du får praktiska erfarenheter genom skolans projekt- och samarbeten med konserter, musikskapande och marknadsföring där du är med och lär dig processen. Under året får studerande på Musiker uppdrag att leda egna projekt. Utbildningen förbereder dig även för högre studier vid till exempel Musikhögskolan.

Vid godkänd avslutad kurs får du som studerat på Ålsta ett kursintyg. Du förväntas ha utvecklat förmågan att genomföra en hållbar process för till exempel ett band, event, turné och/eller musikskapande. Dina nya erfarenheter ger dig en mängd möjligheter att arbeta inom musikområdet eller ta dig vidare till högre musikstudier.

För mer information om Musiker med yrkesinriktning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansökan görs via Schoolsoft på kursens hemsida. På hemsidan hittar du även utförligare information om hur antagningen går till. 

Ålsta Folkhögskola Facebook

Kostnader

Undervisningen är kostnadsfri, men du betalar en läsårsbaserad serviceavgift om 2100 kr/termin. Kursen är berättigad till studiemedel som du själv söker via CSN:s hemsida.  

Ålsta Folkhögskola


Ålsta Folkhögskola

Ålsta Folkhögskola är Norrlands äldsta folkhögskola och finns på två orter - Fränsta, dryga 6 mil från Sundsvall, samt även i centrala Sundsvall. På Ålsta folkhögskola kan du läsa kurser som ger grundläggande behörighet till att studera vidare på högre...


Läs mer om Ålsta Folkhögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Musiker med yrkesinriktning

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Ålsta Folkhögskola

Fränstavägen 209
841 72 Fränsta

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 23 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Musiker med yrkesinriktning från Ålsta Folkhögskola, fyll i följande uppgifter: