Älmhults Yrkeshögskola

i Älmhult (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Älmhults Yrkeshögskola

Haganässkolan Älmhult

Haganässkolan bjuder på många intressanta och spännande möten. Skolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss finns många olika utbildningar bl. a.  introduktionsprogram, SFI, vuxenutbildningar och Yrkeshögskola.

Yrkeshögskola

Yrkeshögskoleutbildning (YH) är en eftergymnasial utbildningsform som kombinerar teoretiska studier med arbetslivsanknytning. Utbildningarna ska matcha arbetslivets kompetensbehov.

YH-utbildningarna finns inom olika branscher är öppna för alla som har slutbetyg från gymnasieskolan. Undersökningar visar att en hög andel av eleverna får jobb efter examen från YH-utbildningar.

- Förpackningsingenjör Packaging Solution Engineer - miljö och hållbarhet

Vill du tillhöra en spännande bransch där målet är att förbättra människors livskvalité? Är du innovativ och kreativ med starkt hållbarhetsfokus? Har du samtidigt en förmåga att driva processer framåt och ta initiativ?

Hela branschen har ett stort behov av en ny generation Förpackningsingenjörer med förståelse för hela värdekedjan och kunskap om att skapa förpackningslösningar som är optimerade utifrån kedjans alla delar. Idag är det kritiskt och otroligt viktigt för att fortsätta utveckla branschen. I rollen som Förpackningsingenjör kan ansvaret vara att utifrån kundernas önskemål konstruera spännande och innovativa lösningar. Du är delaktig hela vägen från idéskiss till färdig förpackning med kundens önskemål i fokus.

En roll med stort fokus på miljö, hållbarhet och cirkulär ekonomi.

- Kort Yh-utbildning Life Cycle Assessment

Förpackningsindustrin är en snabbt växande sektor med ett ständigt ökande fokus på hållbarhet. Genom att specialisera dig inom LCA blir du en värdefull resurs som kan hjälpa företag att möta framtidens miljöutmaningar. Utbildningen kombinerar teoretisk kunskap med praktiska projekt och fallstudier. Du får möjlighet att tillämpa LCA-metoder i verkliga scenarier och samarbeta med ledande företag inom industrin. Vi samarbetar med framstående företag som IKEA, Emballator Lagan Plast och många fler. Genom gästföreläsningar, studiebesök och projektarbeten får du unika insikter och kontakter som stärker din framtida karriär.

Utbildningen ger dig avancerade kunskaper inom hållbarhet, cirkulär ekonomi och energiminskning. Du lär dig att analysera och förbättra miljöpåverkan av förpackningar, vilket är avgörande för att uppfylla dagens och morgondagens miljökrav.


För mer information om Älmhults Yrkeshögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Älmhults Yrkeshögskola

Utbildningar

YH-utbildning
Miljö / Hållbarhet
Hållbar utveckling Utbildningsform Längd Ort
Förpackningsingenjör Klassrum 2 år Älmhult
Korta YH-utbildningar
Miljö / Hållbarhet
Hållbar utveckling
Livscykelanalys för förpackningsindustrin Distans 16 veckor Distans

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Älmhults Yrkeshögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Hitta till utbildaren

Älmhults Yrkeshögskola

Källargatan 38a
343 31 Älmhult

Mobil 073 565 86 35
www.almhult.se

Highlights