Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Ädelfors Folkhögskola

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 21 recensioner.

Evelina
(4)
Trivs otroligt bra på Ädelforsfolkhögskola. Kommer att sakna den, hade gärna haft utbildningen 1 år till. Även på grund av att det blir mkt uppgifter på våren och lugnt på hösten. Ett halvår till hade behövts för att orka och hinna genomföra alla uppgifter. Generellt är utbildningen givande, väldigt lärorik och spännande! Hade gärna gått den igen!
Fanny Cederqvist
(4)
Överlag är utbildningen bra. Det som saknas är en personlig tränare som kan undervisa pedagogiskt.
Anna
(4)
Tillmötesgående skola med eleven i fokus
Filip
(4)
Det funkar bra och ger en bra helhetssyn där man får mycket ny kunskap och man utgår från en bra nivå för att dom flesta ska kunna hänga med.
Andreas Ingeholm
(4)
En bra kurs där man kan utvecklas mycket, på spelutveckling, ekonomi och personligt.
Jonathan Nilsson
(5)
Tycker mycket om att gå här, jag känner att jag får den tid jag behöver för att göra dom spel jag alltid velat göra.
Andreas Ingeholm
(4)
Bra kurs.
Patric
(4)
Gott om tid att utveckla sina kunskaper och sina projekt, på egen hand. för de som lär sig bäst på det sätt genom praktiskt läro och egen tid, passar det perfekt. Vad finns det att göra mitt ute i skogen? typ inget, men ändå känns det som man gör mer än storstaden. Och man mår bra mycket bättre. Jag är inte så glad i gemensamhetsdagarna,...
Visa mer
Marcus Eriksson
(4)
Indie Game Studio är en linje där spelutveckling kombineras ihop med marknadsföring och förtegs ekonomi... Allt för att vi som sedan har avslutat kursen skall ha möjlighet att starta våra egna spelstudios när kursen väl är avslutad. Jag är en av de första deltagarna här på IGS (Indie Game Studio) och mitt personliga intryck av kursen är att...
Visa mer
Edvard
(5)
Indie Game Studio gav mig chansen att få jobba i en professionell, mer utmanande, men ändå vänlig miljö där klasskompisarna bryr sig om varandra. Förutom de gemensamma spelprojekten så fick jag också lära mig riktig kunskap om eget företagande, som affärsplanering, marknadsföring och företagsekonomi. Lärarna bryr sig verkligen om elevernas utve...
Visa mer
william johansson
(5)
Har gått 2 år i grafik kursen och jag hittade många vänner som jag kunde prata idéer och frågat om spel relaterade saker. Så jag tycker att man ska ta chansen att hitta folk som man kan göra spel med. Personal/Lärare är mycket trevliga där.
Mister
(4)
En väldigt bra utbildning. Rekommenderas till alla som är intresserade av träning, kost och massage. Mycket bra lärare och utbildningsmaterial. Det enda negativa är att den endast är på ett år, hade passat bättre som en två-årig utbildning.
Marcus
(5)
Hälsa och friskvård är mer inne än någonsin. Vill du utbilda dig inom dessa ämnen är Ädelfors en perfekt plats för dig. Detta är en kanonutbildning där alla aspekter gås igenom noggrant. De duktiga lärarna visar en passion för sin skola och elever. De gör sitt yttersta för att utbilda er på bästa sätt. Ta chansen :-)
Rikard
(5)
Det var några år sedan jag gick Allmän kurs på Ädelfors, men mina minnen är bara bra. Lärare, boende, mat var toppen. Träffade också många spännande människor.
Ambitiös kille som aldrig gav upp
(4)
En skola för alla individer. Oavsett hur du ser ut och din bakgrund. Mycket bra lärare. Lärare som lyssnar och ta till sig kritik. Jag trivdes bra och tyckte det var mycket fin gemenskap och vänner för livet. På allmän kurs växer man både som människa och du får med dig en del allmänbildning. Bästa skolan jag har gått på och ångrar inget. Jag...
Visa mer
Johan
(5)
Folkhögskolan Ädelfors är ett fantastiskt bra ställe. Rekommenderar det!
Anna Johansson
(4)
Det var bra att gå där, jag trivdes jättebra! Kanske lite långt he ifrån, då jag bor på annan ort, men det gick bra ändå! Trevlig personal.
Maria svarvare
(5)
Underbar!
John Castell
(3)
Bra gymnasielinje för folk som behöver kompetera för saknade meriter och/eller kurser. Kompetenta lärare och bra socialt nätverkande på skolan.
Alexandra Wollein
(5)
Jag läser assistentlinjen på distans, jag har läst i snart 5 månader. Tycker utbildningen är suverän, lärarna är superbra och de gör allting väldigt intressant och roligt. Jag har fått jobb som personlig assistent mycket tack vare det jag redan har lärt mig. Jag kan varmt rekommendera den här skolan och utbildningen för dig som är intresserad av...
Visa mer
Anonym
(3)
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se