Visa studentum.se som: Mobil

Adding Value Consulting AB

Adding Value Consulting

Adding Value Consulting AB (AVC)

Lär dig att göra skillnad

Adding Value Consulting (AVC) är en ledande ATO (Accredited Training Organization). Vi har introducerat ett stort antal 'Best Practice'-metoder i Skandinavien. Vi är experter inom utbildning och certifiering.

Under åren har AVC förvärvat omfattande kunskap om olika ledningsmetoder, relevant praxis samt erfarenhet inom utbildningsområdet. Vi erbjuder individuellt anpassade och flexibla utbildningar med utgångspunkt från våra kunders behov.

Vi erbjuder mer än 120 olika certifieringar inom bland annat Agile, Cyber Security, IT och Projektledning. Vi använder eLearningkurser, virtuella kurser eller klassrumskurser för att tillgodose våra kunders önskemål och för att nå högsta resultat i kunskap, certifiering och kundnöjdhet.

Våra praktiska kurser omsätter teori i praktik. Vi utbildar dig så nära verklig praxis som möjligt genom interaktiva övningar och praktiska diskussioner. Vi ger dig de tips och verktyg som fungerar. Du kan omedelbart tillämpa dina nya kunskaper i ditt arbete. Vi garanterar att du under utbildningen får all nödvändig kunskap och underlag för att kunna erhålla din certifiering. Det är vårt löfte!

Vi hoppas att få möjlighet att utbilda även dig!

​​Adding Value Consulting (AVC) AB


För mer information om Adding Value Consulting AB, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Ledarskap / Organisation
Projektledning Utbildningsform Längd Ort
Projektledare Distans Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Adding Value Consulting AB

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Adding Value Consulting AB

Linnégatan 89C
104 51 Stockholm

Tel: 08-662 15 89
Fax 08 661 52 10
www.addingvalue.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Ella R.
Jättebra utbildning inom projektledning! Tydligt upplägg med varierande komponenter så som läsning, video, frågor och uppgifter. Bra med kortare videos som var lätta att hänga med på och projektledningsmetoder som går att applicera på olika projekt inom olika branscher.
Josephine Lindgren
Kursen täcker projektledningens alla delar med lärorika och sammanfattande övningar. Fungerar toppen att läsa på distans!
Sandra
En givande utbildning inom projektledning. Ett mycket bra upplägg där man kombinerar egen läsning med videos och övningsuppgifter.
Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Adding Value Consulting AB, fyll i följande uppgifter: