Visa studentum.se som: Mobil
Addera Kompetens

Vi erbjuder flexibla förutsättningar

Vi är ett hälsoprofilerat utbildningsföretag som erbjuder gymnasial vuxenutbildning. Vi genomför även uppdragsutbildningar för företag och organisationer.

Vår vision är att erbjuda förutsättningar för att alla ska lyckas fullfölja sin utbildning och kvalificera för det arbete man önskar. Detta samtidigt med personlig utveckling. Vi som driver skolan har många års erfarenhet från branscherna vård, omsorg, olika pedagogiska verksamheter samt träning och hälsa. Undervisande lärare har yrkeserfarenhet som sjuksköterska, lärare grundskola, lärare förskola, svenska för invandrare och kommunikationskonsult. Vi är yrkeslärare med behörighet och lärarlegitimation.

Individanpassade utbildningar

Flexibla utbildningslösningar innebär att vi individanpassar upplägget för studierna utifrån vad som passar dig bäst i kombination med ditt liv i övrigt. Vi erbjuder studier i klassrum och på distans antingen på heltid eller deltid. Välkommen till våra lättillgängliga lokaler i Nacka Forum, 10 minuter med buss från Slussen.

En god arbetsmarknad väntar. Efterfrågan på utbildad personal är stor. Våra utbildningar öppnar dörrar genom möten med arbetslivet, gemenskap och nya människor.


Utbildningar

Komvux- & vuxenutbildning
Hälsa / Friskvård / Skönhet Ort Snittbetyg
Wellness & Stresspedagog Flera orter (2)
Undervisning / Pedagogik
Barnskötare
Barnskötare Flera orter (2)
Vård / Omsorg
Undersköterska
Undersköterska Flera orter (2)

Visa alla

Addera Kompetens Facebook


Hitta till utbildaren

Addera Kompetens

Forumvägen 14, plan 6
Nacka

Tel: 08 1209600
adderakomp.se

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.