Visa studentum.se som: Mobil

Active Education

Active Education

Gör din passion till ditt yrke och utbilda dig med Active Education 

Under de senaste 15 åren har Active Education utbildat flera tusen instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare. Active Education är en viktig bidragande orsak till kompetenshöjning inom träningsindustrin, och var en av de första PT-utbildningar som kunde erbjuda högskolepoäng 2007.

Genom nära akademiskt samarbete med universitet och högskolor har Active Education höjt standarden för innehåll och omfattning på en marknad med stort behov av professionalisering. Active Education är fortfarande en stark drivkraft för utbildning med mer omfattande innehåll och längre varaktighet, och strävar alltid efter alltid ligga i framkant. Något som den populära utbildningen "Lic. Personlig Tränare & Kostrådgivare" är ett exempel på.

"Vi vet att det finns enklare sätt att bli en personlig tränare. Vi är dock övertygade om att det inte finns något bättre."

Utbildningar du har nytta av

När du tar din utbildning hos Active Education kan du vara trygg i att möjligheterna efteråt är många. Igenom ett starkt samarbete med träningsbranschen får du hjälp med arbetsförmedling och steget in i arbetslivet direkt efter du avslutat din utbildning. Eftersom utbildningen även ger högskolepoäng, finns det goda möjligheter att använda dessa till vidarestudier inom t.ex. idrottsvetenskap, folkhälsa, eller liknande.

Flexibilitet i dina studier

Hos Active Education har du möjligheten att välja om du vill studera flexibelt på distans, eller om du vill kombinera en seriös och professionell utbildning med vistelse i utlandet. Välj mellan att studera på distans med samlingar i Stockholm, på Bali, i Spanien och USA. Samtliga utbildningar startar på både vår- och hösttermin.

NYHET: Nu möjligt att plugga till PT helt på distans!

Active Education har sedan flera år tillbaka arbetat med distansstudier och har under åren utvecklat och förfinat innehållet för att tillrättalägga en så god studieupplevelse som möjligt.

Vi lanserar nu möjligheten till att själv välja hur du vill studera med oss, för att ge dig ännu större flexibilitet och valfrihet under din studietid med oss. Du kan nu välja mellan tre olika studieupplägg på följande utbildningar:

1) PT & Kostrådgivare

2) Personlig Tränare

3) Kostrådgivare & Hälsocoach

Utbildningspaket 1: "Online Only" (CSN-berättigad med högskolepoäng)

Har du svårigheter att resa till Stockholm för att kunna delta på undervisningssamlingarna? Då är utbildningspaketet "Online Only" det rätta valet för dig. Här får du samma täta uppföljning och undervisning som i "All Inclusive"-paketet, men skillnaden är att allting sker online på vår elektroniska inlärningsplattform. Du kan därmed genomföra hela utbildningen på distans, inkl. examinationer.

Utbildningspaket 2: "Full Flex" (ej CSN-berättigad och utan högskolepoäng)

Med "Full Flex"-paketet har du verkligen full flexibilitet i dina studier. Du får inga högskolepoäng eller studiemedel ifrån CSN när du väljer det här paketet, men du har full kontroll på när du börjar och avslutar dina studier under vår- eller höstterminen. Du kan med andra ord börja studera när du vill (redan idag om du så önskar), och använda exakt så lång tid du behöver för att ta dig igenom all undervisning och förbereda dig inför examen. All undervisning - både teoretisk och praktisk - genomförs online, och du väljer själv när du vill ta examen (vi anordnar för digital examination när du känner dig redo). 

Utbildningspaket 3: "All Inclusive" (CSN-berättigad med högskolepoäng)

Detta är vårt standard paket som de flesta av våra studenter väljer. Här får du alla fördelar med att du studera hos oss samlat i ett paket, med tät uppföljning ifrån föreläsare och studievägledare under hela studietiden. Det viktigaste argumentet för att välja just det här paketet är de praktiska undervisningssamlingarna. Här arbetar du tillsammans med dina medstudenter i små grupper med mycket feedback ifrån lärare, och vägledning och personlig uppföljning som säkrar bästa möjliga inlärning i de praktiska delarna av utbildningen.

Är du intresserad av att veta mer? Tveka inte att skicka oss en intresseanmälan, eller surfa in på vår hemsida.


För mer information om Active Education, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Kost / Näringslära Utbildningsform Längd Ort
Lic. Kostrådgivare Klassrum, Distans med träffar 5 månader Flera orter (2)
Idrott / Sport
Functional Fitness Trainer Distans 5 veckor Distans
Personlig tränare
Lic. Personlig Tränare – Bali Klassrum, Distans med träffar 5 månader Flera orter (2)
Lic. Personlig Tränare – Spanien Klassrum 5 månader Malaga
Universitets- & högskoleutbildning
Idrott / Sport
Personlig tränare
Lic. PT & Kostrådgivare Klassrum, Distans med träffar 1 år Flera orter (2)
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Idrott / Sport
Personlig tränare
Lic. Personlig Tränare Klassrum, Distans med träffar 5 månader Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Active Education

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Active Education

Kocksgatan 10
116 24 Stockholm

Tel: 0766403222
www.activeeducation.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Johan Jensen
Mycket proffsig och rolig utbildning. Kunniga lärare som utgår från evidensbaserad kunskap. Jag rekommenderar starkt Active Education för alla som vill jobba med träning och hälsa!
William
Komplett och djupgående utbildning som ger dig en stabil grund för fortsatt lärande inom hälsa och träning. Bra upplägg med kunniga utbildare. Rekommenderas!
Anna J Haag
En relevant och grundläggande utbildning som lyfter likväl det fysiska som det mentala i form av personlig coachning för att nå mål. Man känner sig kompetent och lärarna är pedagogiska och inga frågor är för dumma för att ställa. Man får svar på alla sina frågor och lärarna ger dig den tid du behöver för att verkligen förstå. Kan verkligen rekom...
Visa mer
Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Active Education, fyll i följande uppgifter: