Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av Certifierad Elev- och lärarassistent

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner.

Katarina Hellstrand
Bra utbildning med professionell kursledare, lärt mig jättemycket angående ämnet. Bra att kunna läsa i sin egen takt och fortfarande kunna jobba. Snabb återkoppling vid inlämning av uppgifter. Snabb hantering vid beställning av ny modul.
Marie-Charlotte Alexanderson
En mycket givande utbildning med intressant och lärorikt innehåll! Snabb återkoppling vid eventuella frågor och vid inlämning av uppgifter.
Rosita
Det bästa med denna utbildning var att jag kunde studera i min egen takt och alltid kunna gå tillbaka och lyssna på föreläsningen om jag behövde det. Bra upplägg och variation - alltid roligt och spännande att påbörja en ny modul. Men framför allt en bra kursledare som alltid var tillgänglig och svarade snabbt på alla mina frågor och gav ovärde...
Visa mer
Nathalie Thorèn
Jag tycker att utbildningen har varit rolig hela vägen, lagom med litteratur och kul med lite inslag av film och kort-film.
Emma Pergel
Det bästa med utbildningen har varit en bra bredd och variation! Bra lärare som finns där när man behöver hjälp och som lämnat ovärderlig feedback!
Carina Fredriksson
Mycket fin och snabb service av Academy Online vid fakturering. Snabb och konkret feedback med varm och supportande ton, ur kursledarens egen erfarenhet från skolan. Relevanta ämnen i kursen och bra blandning av reflektionsfrågor och faktafrågor. Väldigt snygg och lättläst utformning med bilder och typsnitt. Bra med uppläst text varvat med övnin...
Visa mer
Inas
Det bästa med utbildningen är att det finns gott om tid att arbeta med modulen och att den är full av olika typer av information och kunskap. Uppgifterna innehöll en utmaning för studenten att använda sin fantasi och testa sina kunskaper.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in