Visa studentum.se som: Mobil

Diplomutbildning inom media – live-produktion

Academy of Film, Theatre & Television
Sammanfattning
Yh-utbildningar utomlands
Sydney
1 år
Heltid
Delvis
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Sydney
februari 2021

Sydney
juli 2021
Diplomutbildning live-produktion

Diplomutbildning inom media – live-produktion

Diplomutbildning i Australien för dig som är intresserad av live-produktion! 

Den här utbildningen passar perfekt för dig som är intresserad av en karriär bakom scenen eller kameran. Som Stage Manager koordinerar du både tekniker och medverkande i produktionen för att säkerställa att regissörens önskemål uppfylls. Utbildningen är utformad efter “best practice” inom branschen och teori varvas med praktiska inslag. Under första terminen får du möjlighet att arbeta i en simulerad arbetsmiljö som assistent till en stage manager på någon av AFTT:s produktioner. Under andra terminen får du chans att göra praktik på en teater för att du ska bli förberedd för arbetslivet med de praktiska kunskaper som jobbet kräver. Under studietiden får du även fördjupa ditt tekniska kunnande och när du arbetar på olika produktioner får du vara med från repetitionerna ända till liveframträdandet. Detta gör dig väl förberedd för en karriär som exempelvis produktionsassistent, Stage Manager eller Lighting Programmer.

För mer information om Diplomutbildning inom media – live-produktion, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Academy of Film, Theatre & Television ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 83 eller en IELTS-examen med minst 6.0.

Studiemedel

De flesta utbildningarna på Academy of Film, Theatre & Television är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Vi rekommenderar att du kontaktar CSN för att se om just utbildningen du är intresserad av är studiemedelsberättigad.

Academy of Film, Theatre & Television

Academy of Film, Theatre & Television

Yrkesinriktade Diplomas för skådespelare i centrala Sydney

Många drömmer om en karriär som skådespelare. På Academy of Film, Theatre & Television (AFTT) i Sydney kommer du ett stort steg närmre den drömmen samtidigt som du får bo i fantastiska Australien. Oavsett om du vill stå på teaterscenen eller...


Läs mer om Academy of Film, Theatre & Television och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomutbildning inom media – live-produktion

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Academy of Film, Theatre & Television

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplomutbildning inom media – live-produktion från Academy of Film, Theatre & Television, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: