Visa studentum.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

Diplomutbildning – Acting

Academy of Film, Theatre & Television
Sammanfattning
Yrkesutbildningar utomlands
Sydney
1 år
Heltid
Delvis
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Sydney
februari 2021
Diplomutbildning – skådespelare

Diplomutbildning – Acting

Vill du studera till skådespelare i Australien?

Det som Acting undervisningen på AFTT fokuserar på är unika och dynamiska inlärningsprocesser som kommer att utrusta dig inför både fysiska och emotionella föreställningar. Den här utbildningen är den enda av sin typ i Australien som lägger ihop handlingspsykologin med en strategi för att flytta och förkroppsliga karaktärer för både scen och skärm. Denna metoden kombinerar det bästa av Eric Morris system och Meyerhold BioMechanics som delar av andra internationella tekniker.

Kurserna leder studenter genom kärnan och principerna för att agera, kreativt spel, rörelse och röst för scen, film och tv. Dessa färdigheter integreras sedan under hela utbildningen till dynamiska skärm- och teaterproduktioner
från teaterklassiker till samtidsfilm och scenarbeten.

För mer information om Diplomutbildning – Acting, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Academy of Film, Theatre & Television ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-testmed minst 59 (minst 17 på skriv delen) eller en IELTS-examenmed minst 5.5, ingen del under 5.0. TOEFL-testet eller IELTS-examen måste ha genomförts inom två år till ansökan.

Audition

Söker du in till Acting antingen Diploma eller Advanced Diploma, kommer du att förväntas att ha en audition. Detta kan ske via video eller på en av de auditions som AFTT håller löpande under året. Hör av dig oss på Blueberry så hjälper vi dig med mer information kring detta.

Studiemedel

De flesta utbildningarna på Academy of Film, Theatre & Television är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Vi rekommenderar att du kontaktar CSN för att se om just utbildningen du är intresserad av är studiemedelsberättigad.

Academy of Film, Theatre & Television

Academy of Film, Theatre & Television

Utveckla din kreativa sida på Academy of Film, Theatre & Television i Sydney!

Oavsett om din dröm är att bli skådespelare, filma eller producera för skärmen eller scenen är Academy of Film, Theatre & Television (AFTT) iSydney, Australien platsen för dig. Genom studier på AFTT tar du stora steg närmare att göra dina...


Läs mer om Academy of Film, Theatre & Television och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomutbildning – Acting

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Academy of Film, Theatre & Television

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplomutbildning – Acting från Academy of Film, Theatre & Television, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: