Visa studentum.se som: Mobil
21st Century PT school

Yrkesutbildningar inom fitness och hälsa

21st Century PT School är idag en av Europas bästa och största aktörer när det gäller utbildningar specifikt riktade till Hälso- och Fitnessindustrin. 21st Century PT School har därmed tagit fitnessutbildningarna och dess standard till helt nya höjder!

Vi är specialiserade på att utbilda alla typer av människor som önskar bli- och vara yrkesverksamma inom områden som Personlig Träning, kostrådgivning, massage, idrottsnutrition, styrka och kondition, viktminskning- och fettförbränningsträning, core stabilitet, före- och efter graviditets-träning, mental träning, ledarskap för senior- och juniorträning, marknadsföring & försäljning samt inom företagsverksamhet och entreprenörskap.

Högkvalitativa utbildningar

21st Century PT School är den första i sitt slag på marknaden som erbjuder en högkvalitativ och professionell intensiv praktisk utbildning som ges av våra yrkeserfarna personliga tränare och erfarna idrottsmänniskor. Examinerade studenter kommer därför därefter att kunna ta deras karriärer inom fitnessindustrin till nya nivåer. 21st Century PT School kommer också att hjälpa eller erbjuda arbete till sina toppstudenter, efter avslutad och genomförd utbildning, i syfte att de ska kunna få en rejäl kick-start på sin nya karriär.


Över 7000 examinerade studenter har fått jobb via 21st Century PT School, vilket vi tycker är helt fantastiskt och det är också något vi kommer att fortsätta att göra. Vi lämnar ingen tomhänt efter utbildning hos 21st Century PT School.


För mer information om 21st Century PT school , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med 21st Century PT school

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

21st Century PT school

Datavägen 1
43632 Askim

Mobil 0739 59 20 31
www.21stcenturyptschool.se


Beställ information

För att få mer information om 21st Century PT school via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.