Lönespecialist - Behovet av specialister inom lön ökar!

Vi på Studentum har träffat Caroline som studerar till Lönespecialist på Yrkeshögskolan i Mölnlycke (YHIM). Caroline har tidigare jobbat som undersköterska och berättar hur det var att byta riktning i sin karriär!

Lönespecialist - Behovet av specialister inom lön ökar!

Vi på Studentum har träffat Caroline Sandell Hafenscher som studerar till Lönespecialist på Yrkeshögskolan i Mölnlycke (YHIM). Caroline har tidigare jobbat som undersköterska och berättar hur det var att byta riktning i sin karriär!

Namn: Caroline Sandell Hafenscher
Ålder: 31 år
Utbildning: Lönespecialist
Skola: YHiM - Yrkeshögskolan i Mölnlycke
Bor: Borås
Gör: Går sista året på sin utbildning och väntar sitt första barn.

Hej Caroline! Hur kommer det sig att du valde att gå utbildningen Lönespecialist på Yrkeshögskolan i Mölnlycke?

– Jag ville ha en utbildning på plats som var nära och jag bodde då i en grannkommun till Härryda. Vänners bekanta rekommenderade utbildningen då de var väldigt nöjda med att ha studerat här tidigare.

Varför fastnade du just för en utbildning inom lön?

– En väninna planterade ett litet frö om att göra borde göra något annat. ”–Du skulle passa inom lönebranschen då du är flexibel och nyfiken!”. Efter detta kontaktade jag folk inom branschen och kände att detta var helt rätt för mig.

Vad är din upplevelse av utbildningen?

– Mycket positiv! Jag har lärt mig en massa saker om HR, pension och lön.

Vad är det absolut bästa med lönespecialistutbildningen på YHIM?

– Då jag har dyslexi har jag fått fantastisk bra hjälp. Specialpedagogen gjorde en plan redan första veckan och jag har klarat utbildningen mycket bra. Jag fick rätt förutsättningar för att lyckas med utbildningen! En annan bra sak med skolan är att lärarna arbetar med det som de pratar och föreläser om. De kan branschen och är branschen. Detta är ovärderligt!


Annonser