Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

YH-mässan i Stockholm

Varmt välkommen att besöka YH-mässan i Stockholm den 8 mars 2023! För dig som går i studietankar är ett besök på YH-mässan det perfekta tillfället att få svar på alla frågor du kan tänkas ha inför ditt kommande utbildningsval. På YH-mässan kommer du kunna träffa yrkeshögskolor från hela Stockholm, ta del av inspirerande seminarium och ställa dina frågor direkt till skolorna som ställer ut.

Hoppas vi ses den 8 mars!


Datum: Onsdagen den 8 mars 2023

Tid: 11.00-18.00

Plats: Clarion Hotel Sign

Inträde: Kostnadsfritt

Se alla utställare i Stockholm här


Webbinarium under dagen

Listan över skolor som håller webbinarium under dagen uppdateras löpande!


Vad innebär YH? 

Yrkeshögskoleutbildningar, även kallat YH-utbildningar, finns särskilt på grund av ett behov på arbetsmarknaden och bedrivs i ett nära samarbete med näringslivet. De flesta utbildningarna är mellan ett till tre år långa, de är kostnadsfria och ger rätt till studiemedel från Centrala Studiestödsnämnden, CSN.

De flesta utbildningarna består till en tredjedel av praktik som kallas för Lärande i arbete. På detta sätt får du praktisk erfarenhet och kontakt med företag i branschen. Hela tanken med YH-utbildningar är att de ska leda till jobb direkt efter examen. Statistiken visar att så även är fallet. Hela nio av tio har jobb sex månader efter avslutad YH-utbildning.

Välkommen att besöka YH-mässan i Stockholm 8 mars 2023!


För skolor

Vill du ställa ut på någon av våra Yrkeshögskolemässor? Eller har du frågor om mässan? Välkommen att kontakta event@educations.com


 Tillbaka till YH-mässan

Senast uppdaterad: 12 okt 2022