Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

YH-mässan i Malmö

Varmt välkommen att besöka YH-mässan i Malmö den 23 mars 2022! För dig som går i studietankar är ett besök på YH-mässan det perfekta tillfället att få svar på alla frågor du kan tänkas ha inför ditt kommande utbildningsval. På YH-mässan i Malmö kommer du kunna träffa yrkeshögskolor i Malmö med omnejd, ta del av inspirerande seminarium och ställa dina frågor direkt till skolorna som ställer ut.

Hoppas vi ses den 23 mars!


Datum: Torsdagen den 23 mars 2023

Tid: 11.00-18.00

Plats: Slagthuset

Inträde: Kostnadsfritt

Se alla utställare i Malmö här!


Webbinarium under dagen 

Listan över skolor som håller webbinarium under dagen uppdateras löpande!


Vad innebär YH? 

Yrkeshögskoleutbildningar, även kallat YH-utbildningar, uppstår av att det finns ett behov på arbetsmarknaden och de bedrivs i ett nära samarbete med näringslivet. De flesta utbildningarna är mellan ett till tre år långa och de är kostnadsfria samt ger studiemedel från Centrala Studiestödsnämnden, CSN.

De flesta utbildningarna består till en tredjedel av praktik som kallas för Lärande i arbete. På detta sätt får man praktisk erfarenhet och kontakt med företag i branschen. Hela tanken med YH-utbildningar är att de ska leda till jobb direkt efter examen. Statistiken visar att så även är fallet. Hela nio av tio har jobb sex månader efter avslutad YH-utbildning. 


Välkommen att besöka YH-mässan i Malmö den 23 mars 2023!

 


För skolor

Vill du ställa ut på någon av våra Yrkeshögskolemässor? Eller har du frågor om mässan? Välkommen att kontakta event@educations.com


 Tillbaka till YH-mässan

Senast uppdaterad: 12 okt 2022