Visa studentum.se som: Mobil

Webbinarier från Digitala utbildningsmässan 7 oktober 2021

Missade du Digitala utbildningsmässan 7 oktober 2021? Ta det lugnt! På den här sidan hittar du inspelningar från de webbinarier som hölls under mässdagen! Tveka inte att ta kontakt med de skolor du är intresserad av!


Snabbmeny

Klicka på skolnamnen i listan nedan för att komma direkt till respektive
skolas webbinarium.


Academy Online

Kontakta skolan

Är det dags att ta nästa steg i din karriär? Academy Online erbjuder idag ett 100-tal digitala yrkesutbildningar samt många fristående kurser inom olika ämnen. Detta är ett modernt sätt att studera där du avgör när du vill studera, var du vill befinna dig och vilka verktyg du vill använda. Kort sagt med vår slogan. "Education made easy".


Astar

Astar ger dig chansen att utveckla din yrkestalang så att du blir nästa stjärna på arbetsmarknaden. Kom och träffa oss!

Kontakta skolan


Bergstrands Vuxenutbildning

Kontakta skolan

På Bergstrands Utbildningar får du den kompetens du behöver för att lyckas i ditt framtida yrke. Du befinner dig i en lugn och trygg arbetsmiljö samtidigt som du går en yrkesutbildning. Dessutom kommer du att ha roligt när du förbereder dig för ditt kommande yrke!


Blueberry College & Universitet

Saga på Blueberry berättar om hur det fungerar med utlandsstudier och hur Blueberry kan hjälpa just dig att komma iväg!

Kontakta skolan


Cady Training Academy

Kontakta skolan

Hos oss kan du bli:

 • Socialpedagog
 • HR-specialist
 • Tandsköterska
 • Kognitiv beteendeterapeut
 • Barnskötare
 • Fastighetstekniker
 • och många fler!

Changemaker Educations

Kontakta skolan

Changemaker Educations identifierar arbetsmarknadens framtida behov av kompetenser och förmågor. De designar innovativa och effektfulla utbildningar. De kompetensutvecklar dagens och morgondagens ledare, medarbetare och entreprenörer. De ger dem verktygen att forma framtiden.


Distanslära

Kontakta skolan

Distanslära erbjuder en unik utbildningsform genom att förena ämnesexperter, utbildade lärare och teknik. Genom dagens teknik erbjuder vi flexibilitet, lättillgängliga föreläsningar med auto-transkribering och digital litteratur för att kunna studera var som helst, när som helst. 


Distansinstitutet

Distansinstitutet erbjuder distansutbildningar inom dessa områden:

Kontakta skolan

 • Lön
 • Coaching
 • Inredning
 • Pedagogik
 • Administration
 • Projektledning
 • Kommunikation
 • Socialpedagogik
 • PR - Public Relations
 • HR - Human resources

Expressa Utbildningscenter

Kontakta skolan

Expressa Utbildningscenter – en auktoriserad utbildningsleverantör som erbjuder effektiva och samhällsviktiga distansutbildningar.

Är du intresserad av frågor som rör mångfald och utsatthet? Vill du arbeta med ungdomar, äldre eller med integrationsfrågor? Eller vill du arbeta med att handleda grupper, arbetsplatser eller enskilda individer?


Geijerskolan - Folkhögskolan i Ransäter

Kontakta skolan

Vill du gå på en skola för människor med olika livserfarenheter och livsplaner? Då är Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter helt rätt för dig.

Geijerskolan grundades 1952. Huvudman är Stiftelsen Geijerskolan i Ransäter. Skolan ligger i Ransäter i hjärtat av Värmland nära Klarälvens strand, en bygd med starka traditioner inom litteratur och kultur, där Erik Gustaf Geijer växte upp. Skolans idé och profil har växt fram ur arvet efter Geijer.


Jönköping University

Kontakta skolan

Låt oss hjälpa dig med ditt val. Lyssna på våra studenter prata om varför de tycker om Jönköping University.


KYH

Möt oss på KYH och ta del av hur det är att växla karriär. Efter 2 år hos oss tar du examen med relevanta kunskaper och en gedigen arbetslivserfarenhet, och kommer ut på en arbetsmarknad med stor efterfrågan på just din kompetens. Kanske är du intresserad av IT, ekonomi eller varför inte samhällsbyggnad?

Kontakta skolan


Linnéuniversitetet

Kontakta skolan

Välkommen till Linnéuniversitetet!

Svårt att välja utbildning?

Vägen till drömjobbet


Molkoms folkhögskola

Studerande intervjuas om sina utbildningar

Hålltider i webbinaret:

 • 1:27 Skådespeleri
 • 4:49 Film
 • 7:33 Hälsotränare
 • 10:48 Animation
 • 13:28 Allmän kurs 

Kontakta skolan


One Academy

Kontakta skolan

One Academy är ett värderingsstyrt bolag som arbetar inom inköp, upphandling och supply chain där vårt fokus är kompetensutveckling, rekrytering och konsultverksamhet.


PT-Distans Utbildningar Sverige

En blandning av moment som vi har med på utbildningen. Ett axplock från en föreläsning om Coaching, delar av våra övningsvideos (med bra tips) och en förklarande video om energiekvationen. 

Kontakta skolan


Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi

ACT används vid terapeutisk behandling men även inom arbetslivet eller som prevention av psykisk ohälsa och stress i olika sammanhang Att ta sig vidare när man har kört fast i depression och stress, att hantera ältande och bryta dåliga vanor är sådant som kommer att diskuteras med en av de främsta forskarna och pionjärerna inom ACT, JoAnne Dahl.


Kontakta skolan


Swiss Education Group


Kontakta skolan

SEG Swiss Education Group är en av världens ledande leverantörer av Hotell Management, Kockutbildningar och Konditorutbildningar i Schweiz. Utbildningarna är anpassade för studenten som vill ha en internationell karriär som hotellchef, stjärnkock, konditor eller något annat yrke inom just servicebranschen eller som den även kallas "The International Hospitality Industry". 


Skandinaviska Osteopathögskolan

Daniel Heed berättar om sin resa till osteopat och varför han tycker det är spännande med anatomi.

Kontakta skolan


YHiM - Yrkeshögskolan i Mölnlycke

Kontakta skolan

Yrkeshögskolan i Mölnlycke är en icke vinstdrivande utbildningsorganisation som bland annat samarbetar med Handelshögskolan och flera andra fakulteter inom Göteborgs universitet, Högskolan Väst, Studium i Göteborg (Lindholmen Science Park) samt myndigheter och näringslivet i Göteborgsregionen.


Xenter Botkyrka

Här kan du få veta mer om våra YH-utbildningar inom teknik, media, IT, administration och fastighet. Vill du veta mer och komma i kontakt med oss hittar du oss på 

Där kan du klicka dig vidare in på våra utbildningar och komma i direktkontakt med våra utbildningsledare (de som ansvarar för respektive utbildning).

Kontakta skolan


Senast uppdaterad: 08 okt 2021