Visa studentum.se som: Mobil

Digitala utbildningsmässan

Den Digitala utbildingsmässan är en helt virtuell mässa där du som vill börja studera kan delta och träffa olika eftergymnasiala skolor live på studentum.se. Under mässdagen kan du bland annat ställa frågor till olika skolor via en chatt och lyssna på onlineföreläsningar.

Vi på studentum.se tog fram den Digitala utbildningsmässan på grund av den rådande situationen med covid-19 som har gjort att det inte går att hålla stora mässor för blivande studenter. Våra undersökningar bland er besökare visar att det är många som uppskattar att träffa skolorna och ställa frågor till dem direkt. För att kunna stötta dig som ska välja en utbildning tog vi därför fram den Digitala utbildningsmässan. Mässan skapas i en virtuell plattfrom med hjälp av Lansera. Mässmiljön byggs upp för att vara så lika en fysisk mässa som möjligt!

En hel mässdag med olika aktviteter

På den Digitala utbildningsmässan kan du som ska välja utbildning träffa skolor digitalt. Du kan bland annat: 

  • Besöka olika eftergymnasiala skolors digitala montrar
  • Lyssna på föreläsningar online
  • Chatta och ställa frågor direkt till skolor
  • Boka enskilt videosamtal med en skola

Senast uppdaterad: 13 okt 2021
Senast uppdaterad: 2021-10-08

Webbinarier från Digitala utbildningsmässan 7 oktober 2021

Missade du Digitala utbildningsmässan 7 oktober 2021? Ta det lugnt! På den här sidan hittar du inspelningar från de webbinarier som hölls under mässdagen!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-08

Digitala utbildningsmässan HT 2021

Den 7 oktober arrangerar vi på studentum.se den Digitala utbildningsmässan! På mässan kan du som går i tankar på att studera träffa och chatta med utbildningsarrangörer live i vår digitala mässplattform!

Läs mer