Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Hjälp / Frågor

avatar
2020-08-23

Var kan jag studera Fordons- och transportdesign?

Om man vill studera Atomotive and transport design, vilken kurs är det på universitetet som man bör söka till då, och vilket universitet i Göteborg har kursen?
Grannkommuner funkar också om det ej finns i Göteborg.


Salle
avatar
2020-08-24
Hej,

Atomotive and transport design är på svenska Fordons- och transportdesign så sök på detta istället och se vad du hittar. Du kan söka bara på transportdesign eller bara på fordonsdesign för att få fler träffar. Börja med att söka här: https://www.studentum.se/.

Om det inte finns precis vad du söker så kan det vara så att det är för specifikt och att du måste gå en bredare utbildning där Fordons- och transportdesign är en del av utbildningen.

Det kan vara en bra idé att fråga någon som jobbar med detta om råd. 

Lycka till!
Petra Öster
avatar
2020-08-24
Hej

Jag har inte lyckats hitta någon utbildning, kan ni ge mig något förslag på utbildning som har Fordons- och transportdesign kurs i utbildningen? Det måste vara på bachelorexamen nivå.
Selim
avatar
2020-08-26
Hej,

Jag kan hitta masterprogram i transportdesign. Det kan vara så att du inte kan läsa så mycket Fordons- och transportdesign på grundnivå, utan att det är en specialisering på masternivå. Du kan titta på vad som är behörighetskraven till de masterprogram som finns. Då vet du vad som är grunden för att hålla på med detta. Du kan också kontakta de högskolor som har programmen och fråga dem vad de tycker är en bra grundutbildning för att sedan fortsätta till transportdesign.

Vänligen,
Petra Öster
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in