Visa studentum.se som: Mobil

Hjälp / Frågor

avatar
2020-07-30

Läsa in åk 9 på grunskolan på distans?

Hej!

Jag skriver angående min dotter för att fråga om man hos er kan läsa in åk 9 på distans. På grund av hälsoproblem har min dotter missat hela årskurs 9 och nu när hon mår bättre behöver hon läsa in det hon förlorat. På grund av att hon inte mår helt bra och räknas som riskgrupp i dessa Coronatider så behöver hon göra dessa studier på distans. Fram till och med åk 8 har hon bra betyg - samt hon har stöd av sina föräldrar med lärar- och forskarutbildningar.

Mycket tacksam för ert svar!

Malin Nilsson
avatar
2020-08-03
Hej,

Studentum driver inga egna utbildningar så det går inte att läsa hos oss. Gymnasiet finns på distans på bara en skola (Korrespendensgymnasiet). Grundskolan går inte att göra på distans men ta kontakt med de skolor ni är intresserad av och fråga vilka anpassningar de kan erbjuda med tanke på hennes hälsa. 

På Komvux finns större möjligheter att läsa på distans för den som är över 20 år.

 Lycka till! /Petra,SYV
Petra Öster
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in