Visa studentum.se som: Mobil

Hjälp / Frågor

avatar
2019-04-13

Har ni tips på utbildningar inom hållbarhet?

Hej!

Har brinnande intresse för olika slags frågor och annat kring planeten och mänsklighetens välbefinnande.

Just nu söker efter någon typ av utbildning kring ämnet för att senare kunna jobba inom området. Tänkte i fall ni hade några tips?
Per-Anders
avatar
2019-04-14
Hej,

Det är ett brett område och du kan säkert hitta många utbildningar som kan intressera dig! Det finns väldigt många utbildningar som rör ämnet miljö och alla med olika inriktningar. Det kan vara allt mellan vatten- och miljöteknik, energiutbildningar, materialåtervinning, bioenergitekniker till miljöpolitik.

Titta gärna igenom vad som finns på vår söksida här: https://www.studentum.se/. Avgränsa din sökning på de utbildningstyper och de orter du är intresserad av så blir det lite lättare att titta igenom utbudet. Om du vill kan du söka på olika sökord som kan passa, till exempel miljö, hållbarhet, ekologi, biologi mm.

Det finns många olika utbildningsformer för dig som vill läsa en utbildning inom miljö. Du kan läsa på universitet och högskola, en YH-utbildning, plugga på folkhögskola, på komvux, läsa en utbildning på distans, läsa utomlands eller plugga en yrkesutbildning.

Lycka till!
Petra Öster
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se