Visa studentum.se som: Mobil

Hjälp / Frågor

avatar
2018-09-21

Fel Lösenord

Kan inte logga in, använde min mail och meddföljande lösenord.
Andreas
avatar
2018-10-01
Hej Andreas!

Är det på Studentum.se du har problem att logga in? Här kan du som medlem på Studentum.se logga in eller skapa ett nytt medlemskap, har du problem med att ditt lösenord så kan du även "Har du glömt ditt lösenord?" så kan du återställa lösenordet/få ett nytt.

Ha en fortsatt fin dag!
Evelina Thörn
avatar
2019-01-07
har begärt nytt lösenord 3 ggr och inget har fungerat
Elisabeth
avatar
2019-01-07
Hej Elisabeth!

Tyvärr så upplever vi en del driftstörningar med inlogget men jobbar för fullt med att lösa problemen! Det vi kan göra tillsvidare är att ta bort ditt konto så du kan skapa ett helt nytt. Vill du att jag raderar ditt konto?

Vänligen,
Evelina Thörn
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se