Visa studentum.se som: Mobil

Hjälp / Problem

avatar
2015-06-22

Får inget svar från min intresseanmälan

Hej!

Jag har vid två tillfällen beställt hem information via er hemsida angående olika utbildningar, dock får jag aldrig något??
Ni har skickat ut ett automatiskt mail och frågat hur det har gått med utbildningen jag intresserat mig av och då har jag fyllt i "har ej mottagit info" men jag får ändå ingenting!
Jag är ny på det här och skulle verkligen behöva infon så jag kan söka till någon vettig utbildning...

Amelie
avatar
2015-06-23

Hej Amelie,

När en intresseanmälan görs på Studentum är det upp till den aktuella skolan att höra av sig till dig. När du du väljer "har ej mottagit information" så skickas en påminnelse till den aktuella skolan, för att få dem att ta kontakt med dig. I ditt fall verkar det som att skolan du vill gå på inte har kontaktat dig, vilket är tråkigt.

Om du vill kan du skriva här vilka skolor det gällde så kan vi framföra detta till dem och se vart det brustit i det här fallet.

Du kan även kontakta skolan direkt för att få informationen du efterfrågar.

Lycka till!

Erik Holmström
avatar
2018-04-23
Hej,
jag har samma problem. För ca en månad sedan anmälde jag mitt intresse för att få hem info från flertalet Les Mills kurser men har fortfarande inte fått hem något material. Kan ni påminna dem åt mig?

Mvh
Madelene
Madelene
avatar
2018-04-23
Hej Madelene,

Vad tråkigt att du inte fått något material. Det är bättre att du tar kontakt direkt med utbildningsanordnaren och ringer dem ifall de inte svarar på intresseanmälningar eller e-mail. Du kan hitta kontaktuppgifter längst ner på sidan här: https://www.studentum.se/skola/les-mills/ .

Lycka till!
Vänligen
Petra Öster