Visa studentum.se som: Mobil

Hitta ditt yrke - Personlig tränare SAFE

PT SAFE

Brusik längtar till nästa kund!

Seriösa lärare som bryr sig om sina elever och en utbildning med väldigt gott rykte gjorde Brusiks val enkelt. Han utbildade sig till PT på SAFE Education.

- För min del är det det bästa beslutet jag har tagit, säger han.

Brusiks utbildning: 

Namn: Personlig tränare
Ort: Stockholm, Göteborg, Malmö
Utbildningstyp: Yrkesutbildning

SkolaSAFE
Längd: 28 dagar
Studiestöd: Nej

Vem är du?

Jag heter Brusik Burhan och är 36 år. Jag kommer från Stockholm och bor i Solna.

Vad läste du på SAFE Education?

Jag läste PT-utbildningen på SAFE. Jag valde att utbilda mig till PT för att jag älskar träning och för att jag vill jobba med att hjälpa människor till en bättre hälsa och en friskare vardag.

Varför fastnade du för den utbildningen?

Jag fastnade för den därför att jag dels hade hört att den är väldigt bra och att SAFE har seriösa lärare som bryr sig om sina elever och vill att de ska bli så bra som möjligt.

Vad var det bästa med utbildningen?

Det bästa med utbildningen var alla glada och duktiga lärare, alla elever som jag lärde känna och att jag verkligen fick lära mig om hur kroppen fungerade!  Det var också härligt att man kände sig duktig efter att man klarat den.

Har det varit svårt för dig att hitta jobb efter utbildningen?

Det var inte alls svårt att hitta ett jobb när jag var klar på SAFE eftersom de har jättebra utbildningar och ett gott rykte. Jag hade också arbetat som säljare på SATS innan.

Beskriv ditt yrke! Vad är dina huvudsakliga uppgifter?

Jag hjälper människor att träna på rätt sätt och inspirerar dem till att tycka om olika former av  träning. Tillsammans sätter vi mål och det är mitt jobb att hjälpa dem att nå ända fram!

Vad tycker du mest om med ditt jobb?

Jag tycker mest om att se hur glada mina kunder är när de ska träna och hur bra de mår när vi närmar oss målen vi satt upp!

Hur är det att arbeta som PT?

Det är helt underbart att jobba som PT för att man lär känna massa olika människor och får dem att tycka om träning och se på träning på ett helt annat sätt. Det kan vara lite utmanande ibland att hela tiden hålla humöret uppe, särskilt inför kunderna. Det kan också vara svårt att uppmuntra kunderna som inte är så mottagliga eller som har en dålig dag och tappat lusten för träningen.

Vem tror du passar som PT?

Jag tror att yrket passar de flesta människorna som ha ett intresse för träning och som vill jobba med människor. Det passar också den som vill känna att han eller hon hela tiden vill utvecklas inom sitt yrke.

Vad har du för tips till den som funderar på att läsa samma utbildning som dig?

Det tipset jag har är: Om du har funderat på att gå utbildningen – GÅ! Så länge du har ett intresse för träning och hälsa. Oavsett om du är lättlärd eller inte så kommer lärarna att möta dig på din nivå.

För min del så är det det bästa beslutet jag tagit. Jag får så mycket tillbaka av mina kunder när jag ser hur bra de mår. Det får mig att längta till nästa kund!

Senast uppdaterad: 26 okt 2018

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se