Visa studentum.se som: Mobil

Tvarvetenskapliga utbildningar - Forum

2010-11-09 21:30   Robert

Jag undrar var jag lasa tvarvetenskapliga miljoutbildningar utbildningar utomlands. Finns det en forteckning over dessa? Jag tycker att det saknas en global oversikt over de tvarvetenskapliga utbildningarna. Det ar tillexempel jattenkelt att se var man kan lasa spjutspets utbildningar i Ekonomi, men inte en utbildning som kombinerar miljo,ekonomi och samhallsfragor. Enligt forenta nationerna ar detta nagot som maste prioriteras i framtiden for att vi ska oka var forstaelse mellan jobb och fatta battre beslut.

Tack for en bra sida.

Robert


RE: Tvarvetenskapliga utbildningar
2010-11-16 23:38   Sussi

Om du inte finner det så kanske det helt enkelt inte finns någon sådan förteckning. Att det enligt FN behövs tvärvetenskaplig utbildning som behandlar miljö, ekonomi och samhällsfrågor betyder det inte alltid att det finns, och om det finns någonstans så är det inte alltid så enkelt att finna. Man får ofta söka på många sidor då allt inte är samlat på en plats, tyvärr.


Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in