Visa studentum.se som: Mobil

Till er som kommit in till läkarutbildningen i Gdansk - Forum

2014-07-23 22:55   Anna

Hejsan gott folk! Mitt namn är Anna och studerar till läkare i Gdansk. Jag skriver till dig som är nyantagen eller kanske bara intresserad av att söka till Gdansk.

Jag har själv varit i er situation och vet hur nervöst det är. Jag sitter med i MSF Gdansk, det är en studentförening som är till för alla svenska studenter som studerar i Gdansk. Om ni skulle ha några frågor eller behöver lite tips kan ni alltid vända er till msfgdansk.se eller maila era frågor till anna.das@msfgdansk.se; rebecca.p@msfgdansk.se.

Inom en snar framtid kommer vi även att lägga upp en ny flik med information rörande allt som kan vara bra att veta när man är ny i stan, så håll utkik. Ni kan även nå oss på vår Facebooksida https://www.facebook.com/pages/MSF-Gdansk/117882661559912?ref_type=bookmark Annars vill jag bara berätta att jag stortrivs och älskar Gdansk!!!


Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in