Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Ta GED prov i Sverige? - Forum

2019-11-24 03:51   Adam

Hej! Jag skulle vilja göra ett GED prov eftersom jag skulle vilja ansöka till ett internationellt college i Thailand - utan någon gymnasieexamen. I det fallet krävs ett GED diplom. Och nu till frågan, finns det något GED prov centrum i Sverige? Jag har hört ord om att det finns i Stockholm och Göteborg, samt i Danmark - men jag kan själv inte hitta någon information om detta och det finns heller inte någon information om Sverige på GED.com. Det jag undrar är om ni har någon information om vart närmsta "GED test centre" ligger för någon som befinner sig i Sverige? Eller om det finns något likvärdigt stort "prov" man kan göra för att få en svensk gymnasieexamen utan att faktiskt studera kurser på normalt vis? Stort tack på förhand! Med vänliga hälsningar, Adam


Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in