Visa studentum.se som: Mobil

Santa Barbara City College hösten 2013 - Forum

2013-01-23 10:05   ZK

Hej!

Som rubriken lyder gäller det här inlägget alltså om Santa Barbara City College. Jag ska söka dit snart så jag, förhoppningsvis, kan börja läsa där nu till hösten och vara där i 2 år. Ska åka dit själv och det vore kul att prata med fler som också har planer på att börja där nu till hösten=) Det är såklart roligare om man åker dit tillsammans med någon, så om det är någon därute som funderar på att göra som jag, tveka inte att höra av er:) Ju fler, desto roligare!

Antingen kan ni svara på inlägget eller mejla till mig:) ZyrieKastrati@live.se


RE: Santa Barbara City College hösten 2013
2013-01-26 13:55   marikacd
Heeej!! Jag funtar (eller har typ bestämt mig) på att också åka dit i höst. Eller står mellan SBCC och Santa monica college men lutar mot SBCC. Jag har kollat runt lite på olika organisationer men det lutar mot att åka med IBS för känner en tjej som är där med dem nu o hon säger att det är grymt. Dock tycker jag 112000 för ett år + boende osv känns väldigt dyrt.. Hur har du tänkt o göra? åker du med organisation eller på egen hand? hittar du boende själv? Ska du åka 2 år och sedan läsa vidare 2 år på ett annat college för att få en bachelor? Fan va kul! :) Kram Marika

RE: Santa Barbara City College hösten 2013
2013-02-05 17:48   ZK

Hejan!!

Jag ska åka dit själv faktiskt:) Tänkte först på att åka med en organisation men tänkte att jag lika gärna kan åka själv eftersom jag i vilket fall som helst kommer att få göra all pappersarbete själv. Jag får nog kolla runt lite på Craigslist efter boende, men annars blir det att kolla boende när man väl är därborta. Ja, jag ska plugga där i 2 år!=) Jag vill gärna läsa klart de 2 sista åren på ett universitet, men det verkar som att det inte kommer att gå tack vare CSN:/ Hur ska du göra? =)


RE: Santa Barbara City College hösten 2013
2013-03-02 07:21   Melina
Hej! Vad kul att ni båda är intresserade av att åka till Santa Barbara. Jag befinner mig faktiskt där just nu och går min första termin på SBCC, tyvärr ska alla mina vänner lämna mig efter den här terminen så tänkte att det skulle vara lite kul att ta kontakt med folk som planerar att komma hit i höst! Älskar verkligen SB annars och det är ett sjukt fint campus skolan har att erbjuda! Har ni några planer på majors eller blir det bara att läsa fristående? :)

RE: Santa Barbara City College hösten 2013
2013-03-14 09:24   Amanda Jackson

Hej!

Jag ska också (förhoppningsvis) åka till SBCC i höst och plugga i två år. Tänkte först åka med IBS men nu funderar jag på att antingen åka på egen hand eller via Kilroy. Känns skönt att ha lite hjälp! Vad är det ni har tänk att läsa på SBCC och hur hade ni tänkt göra med boende? Det skulle vara jätteroligt att få kontakt med fler som är i samma situation som mig. Tveka inte på att kontakta mig på maandys@live.com eller adda mig på FB, Amanda Jackson heter jag :)


RE: Santa Barbara City College hösten 2013
2013-04-01 16:21   Annie Ekblom
Hallå! Vad roligt, jag ska också åka till SBCC i höst! Har redan sökt och fått antagningsbesked samt bestämt vilken WAVE WEEK som jag ska vara med på (den första introduktionsveckan). Har även köpt flygbiljetter så jag helt säker på att åka :) Jag åker via Kilroy, de har hjälpt mig massor så det har verkligen varit värt det! Kommer stanna under två terminer, alltså ett år och vore super skönt att veta att det finns någon att prata med när man kommer dit! :) Skriver med min mailadress jag också så får ni gärna höra av er! annie.ekblom@hotmail.com

RE: Santa Barbara City College hösten 2013
2013-04-09 14:50   Ronja

Hej!

Jag har bestämt mig för att åka till santa barbara nu i höst och läsa fristående kurser i två terminer. Min syster åkte dit 2010 och sa att det var det bästa hon gjort! Hon åkte med Ibs och det var bra men dyyrt. Eftersom hon åkte med dom och vet hur allt ska gå till har jag bestämt mig att inte åka med ibs utan study abroad som är billigare men som ändå hjälper till en del. Enda problemet jag har är boende och vem man ska bo med! för jag har nämligen bestämt att åka själv.. Men jag har kollat på Buena vista apartments och La brezza apartments som verkar braa! Hör gärna av er till mig antingen på facebook, Ronja Hultkrantz, eller på mail ronja_bra@hotmail.com hehe.. :)


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in