Visa studentum.se som: Mobil

Santa Barbara City College? - Forum

2010-12-01 15:49   Filip

Tjena!

Jag är en kille på 18, snart 19 som går sista året på gymnasiet och har funderat en hel del vad man ska göra efter. Börjar plugga på universitet/högskola direkt i Sverige tycker jag inte låter som något för mig eftersom jag är lite trött på plugget just nu och vill hitta på något nytt!

Efter att ha varit på SACO-mässan i Stockholm så fick jag mer information om att studera på college utomlands. Enligt mig så verkar det vara en sjukt kul grej men jag tänkte kolla med lite andra innan, så man inte blir besviken :P.

Så om någon som vet hur det är att plugga på college i usa, california skulle ni kunna förklara lite hur det är? Eftersom jag själv aldrig varit i USA så har jag ingen aning förutom de filmer man ser om amerikanska colleges, typ american pie osv ^^.

Tack på förhand för svar!

Mvh Filip


RE: Santa Barbara City College?
2010-12-02 19:00   Isak och Viktor

Tjena!

Kul att det finns en tråd uppe, vi är nämligen två stycken killar som undrar precis samma sak!


RE: Santa Barbara City College?
2010-12-03 13:48   Filip

Soft!

Då är det bara att hoppas på lite svar då :P


RE: Santa Barbara City College?
2011-01-21 18:58   Andreas

Jag är andra-års-elev på gymnasiet och är även jag sugen på att plugga på SBCC efter gymnasiet. Jag skulle behöva dela boende med någon för att minska den stora kostnaden för boende.


RE: Santa Barbara City College?
2011-02-11 16:45   hanna

Hej!
såg tråden och har själv nyss kommit hem från ett år o Los angeles, pluggare på santa monica college men har kompisar som pluggar på sbcc, och ja dte är precis som på filmerna med alla större colleges (universiteten), men inte city college.. men det är inget som säger att dte inte är bra för det saknar usa så grymt mycket just nu det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Går du på fester hos universiteten så har dom fraternitys för killar och Sororities för tjejer precis sådana hus som du ser i american pie filmer!

Vad jag har förstått är SBCC väldigt dyrt och jag tycker själv att Snata Barbra är ett litet skit ställe, hur fint som helst dock men man tröttnar nog efter ett tag! Kolla upp Santa Monica College också, billigare och ligger 30 min från Hollywood, men dte beror helt på vad man är ute efter!

hör av er om ni undrar ngt annat!


Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in