Visa studentum.se som: Mobil

Sång utbilding utomlands eller i sverige? - Forum

2004-06-29 12:16   Emma
Hej jag är en 18 åring tjej som för tillfället läser musikal linjen på gymnasiet. Bara ett år kvar nu och jag har börjat kolla igenom lite olika utbildningar inom sång. Inte musikal utan bara sång. Någon som har något tips om utbildning inom detta? Helst utomlands då man kan kombinera med att lära sig bättre engelska men i sverige funkar de me. De jag gillar att sjunga mest är r&b, soul och lite åt rock.......så alltså inget i opera stil*ler* Snälla hör av er om ni har något förslag.

re: Sång utbilding utomlands eller i sverige?
2005-01-19 12:45   Emma
Titta på vår hemsida www.svefol.net/lafo

Ang: Sång utbilding utomlands eller i sverige?
2006-10-04 16:02   hedda
hej... jag själv är intresserad av samma sak ( är dock inte rädd för opera hehe) och håller på att kolla upp olika skolor. jag går sista året på gymnasiet ( inriktning sång,musik) och helst skulle jag vilja åka utomlands nån gång vid december nästa år... det ja har hittat är några skolor i Australien. ( fick hjälp av en kvinna på Gostudy) Den skolan hon rekommenderade hette Southern Cross university och kman kunde tydligen gå inriktning sång. utbildningen är tre år men det var tydligen inga problem att hoppa av efter en eller två terminer. man sökte in genom att filma sig själv som inträdesprov... jag vet fortfarande inte så mycket om skolan men fösöker hitta mer information. Ännu en skola är Queensland conservatorium of music men den vet jag inget om än...verkar dock himla bra. Vad tror du..Verkar det intressant? VI hörs!

Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in