Visa studentum.se som: Mobil

Polen - Poznan, någon som hört något om universitet? - Forum

2007-08-22 17:12   Ewa
Halloj, boys and girls! Här på studentum.se hörs det mest talas om Gdansk, men é det någon som kanske vet något om Poznan University of Medical Sciences?? Är det någon som har hört något om skolan, eller som rent av läser där? Läser många svenskar där? Hur dana är lärarna? Hur blir man antagen? Måste man gå på intervju? Läste lite på Internet, och universitetet har blivit framröstat som det bästa flera gånger, är det verkligen så bra? Har många, många fler frågor, men man kan ju börja med några :) Tack på förhand!! // Ewa

Ang: Polen - Poznan, någon som hört något om universitet?
2007-08-27 13:11   Doctor of medicine
Hej! Poznans och warsawas medicinska skolor är högst rankade i Polen. Även internationellt så har dessa skolor bättre ryckte. Gdansk medical school är bara en skola som fått mycket uppmärksamhet i just sverige. Tittar du på vart britter, amerikaner, kanadensare etc. prioriterar så kommer gdansk väldigt långt ned på listan. Satsa på poznan, du kommer inte att ångra dig!

Ang: Polen - Poznan, någon som hört något om universitet?
2007-11-26 15:42   Ewa
Tusen tack!! Nu blir valet inte så svårt :)

Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in