Plugga socialpsykologi? - Forum

2010-04-02 13:00   emil.lindstrom@hotmail.se
Jag pluggar för tillfället till personalvetare och får examen i sommar. Finns det socialpsykologi på avancerad nivå någonstans utomlands? Funderar starkt på att dra utomlands, och det känns som Spanien är ett hett ställe att åka till. Om inte för att lära sig ett nytt språk och uppleva deras kultur. Men som sagt- socialpsykologi eller liknande utbildningar utomlands, någon som har koll?

RE: Plugga socialpsykologi?
2010-04-21 11:10   jonna
Hej om du vill läsa en utbildning utomlands så kan du antingen i samband med dina studier i Sverige anmäla dig i utbildningens utbytesprogram, vilket oftast innebär att du studerar en del av din utbildning utomlands. Vill du istället läsa hela din utbildning utomlands så kan du själv ta kontakt med den skola du är intresserad av. Där får du svar på frågor som intagningskrav, betyg och startdatum. Annars vet jag att det finns en utbildning inom psykoogi i spaninen, om du går in på adressen nedan, kan du läsa mer om den. www.educations.com/psychology_spain__social_14_100_.html :)

Sveriges mest utbildande nyhetsbrev?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀