Visa studentum.se som: Mobil

Läkarutbildning utomlands - Forum

2004-09-05 15:29   Jasmine
Funderar som många andra att plugga till läkare utomlands, är det någon som har koll på vad det finns för olika skolor runt om vi världen som man kan tänka sig att åka till...hur fungerar det med behörighetskrav och intagning? det kanske finns någon sida på Internet med denna information...någon som vet? Någon med samma planer? Tack på förhand, Jasmine

läkarstudier utomlands
2004-09-11 23:36   linnea
Hej! Jag funderar också på medicinstudier utomlands. Har tittat på lite olika alternativ, det finns ganska mycket att välja på men det mesta är väldigt dyrt. Jag har bla annat kommit in på en skola i Ungern, Semmelweiss i budapest, du kanske har hört talas om den? Hur som helst så är det en mycket högt ansedd institution runt om i europa och även i Usa, med ett stort antal internationella studenter. Jag planerar att börja nästa år, var där och skrev antagningsprovet tidigare men vill ändå jobba ett år för att ha en buffert, det är rätt dyrt som sagt. Det vore jättekul att ha kontakt med någon mer som ska plugga utomlands så om du vill får du gärna maila mig, Linnea_779@hotmail.com

re: Läkarutbildning utomlands
2004-10-28 11:04   korn
Hej! Du hittar info om läkarutbildningarna i Ungern på sidan www.studyhungary.hu. I tillägg till Semmelweis kan du studera i Pecs (där det finns mest av norrmän) och i Szeged (södra Ungern).

re: Läkarutbildning utomlands
2005-01-31 09:31   Daniel
Hej. Jag var nyss inne på Semmelweiss hemsida. En dum fråga måhända men 10800 dollar year 1-6 är det per år då väl? Eller?

Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in