High School´s i Miami? - Forum

2004-05-12 15:36   Johanna
Finns det några high schools i Miami Beach? OM-> Hur tar man sej in där? Finns det något sätt att ta sej in utan att det kostar skjortan? än så länge så är jag bara 14 år (f.90) , men jag är bombsäker på att jag vill flytta till Florida, jag får för båda mina föräldrar, och vi har suttit och pratat igen det ordentligt. Det finns ju Ef, men det är ju bara spårkkurser, och ett år i Miami kostar över 190,000:- Aaaaaaningen dyrt, vill helst att det ska kosta under 20,000:-, men det är klart... Rätt Och Slätt; Jag vill alltså flytta till Miami efter jag har gått ut grundskolan, och undrar hur mycket det kostar, om man bor i en familj eller lägenhet. Ja, ni vet, allt det där vanliga. VÄLDIGT tacksam för svar.

re: High School´s i Miami?
2004-12-09 11:36   sofia
du kan ju åka som utbytesstudent på high school, men då är de inte säkert att du kommer till florida, men iaf usa.. kostar mellan 30 och 60 000 för ett år... kolla in t.ex. rotary och afs (de mest seriösa organisationerna enligt mig!) lycka till!

Sveriges mest utbildande nyhetsbrev?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀