ag vill att nån som har läst på distans och därmed vet hur det är att läsa på distans svarar på dessa frågor. - Forum

2014-08-13 10:33   Michal

Hej Jag vill att nån som har läst på distans och därmed vet hur det är att läsa på distans svarar på dessa frågor. Inte bara har läst om det någonstans, för att det kanske inte gäller alla skolor, kurser eller lärplattformar.

1. När man studerar på distans, är det så att vissa föreläsningar och så vidare sänds direkt så att man måste sitta framför datorn vid en viss tid? Eller kommer dem att finnas tillgängliga för uppspelning i efterhand, så att man kan plugga vid vilken på tid man vill på dygnet. Eller varierar det beroende på vilken skola och/eller vilken lärplattform dem använder? Eller beror det på vilka kurser man läser?

2. Finns det något annat som att man måste vara tillgänglig framför datorn vid speciella tider eller kan man plugga när man vill på dygnet? Eller varierar det beroende på vilken skola och/eller och/eller vilken lärplattform dem använder? Eller beror det på vilka kurser man läser?

3.Måste man dessutom vid gymnasiekurser på distans vara tillgänglig vid vissa tider för grupparbeten för kommunicera med sina kurskamrater eller kan man göra det vid vilken tid man vill på dygnet? Eller varierar det beroende på vilken skola och/eller vilken lärplattform dem använder? Eller beror det på vilka kurser man läser?

MichalKachniarz@Yahoo.com (Ingen punkt mellan Michal och Kachniarz.)


Hitta utbildningar inom kategorin
Sveriges mest utbildande nyhetsbrev?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀