Roommates SMC VT-14? - Forum

2013-11-21 16:18   Amanda
Hejsan! Jag är en 19-årig tjej som söker 2-4 roommates nu till januari då jag ska börja på Santa Monica College. Ska plugga Business Management. Så om du är sugen på en roommate så hojta till! Inga problem att bo blandat killar och tjejer :)

RE: Roommates SMC VT-14?
2013-11-23 16:57   .

Hej! Vi är tre killar som åker till SMC till våren, och vi letar en fjärde att bo ihop med. Två av oss känner varandra sedan tidigare och är från Stockholm, och sen har vi en Göteborgare också. Vi fick kontakt via en liknande tråd på ett annat forum, och efter en del mailande träffades vi i Sthlm för någon vecka sedan, och har nu alltså bestämt oss för att fixa boende ihop.

Vi är 23 och 20 år gamla, och vi har inga direkta "krav" eller kriterier på den vi söker, varken när det gäller ålder eller kön. Vi letar dock inte efter någon som bara åker dit för att festa galet hela tiden, utan man får respektera att det är fokus på plugg. Sen åker vi såklart inte till LA för att sitta inlåsta i lägenheten och plugga konstant, utan vi vill såklart hitta på saker och festa också.

Vi från Stockholm har varit i Santa Monica på semester i några dagar under sommaren 2012, så vi har lite koll på området (långt ifrån experter dock)! Behöver kanske inte dra värsta uppsatsen om oss nu, för du kanske känner att du vill bo med i alla fall en tjej. Oavsett så är vi lätta att ha att göra med och vi tror att det kommer att bli jäkligt kul där borta =)


Sveriges mest utbildande nyhetsbrev?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀