Visa studentum.se som: Mobil

Yrkeshögskolemässan i Malmö 2019

Yrkeshögskolemässan Malmö 2019

Välkommen till Yrkeshögskolemässan i Malmö 2019

Varmt välkommen till YH-mässan i Malmö, utbildningsmässan med fokus på Yrkeshögskola! På plats kommer du att kunna träffa ett stort antal Yrkeshögskolor och ställa dina frågor. Under dagen kan du också lyssna på intressanta seminarier.

Datum: Torsdag den 28 mars 2019
Tid: 10.00-18.00
Plats: Studio Meetingpoint, Nordenskiöldsgatan 24 Malmö
Inträde: Kostnadsfritt
Anmäl ditt intresse på vårt Facebook-event här! 

Till mässans utställare

Vad innebär YH? 

Yrkeshögskoleutbildningar, även kallat YH-utbildningar, uppstår av att det finns ett behov på arbetsmarknaden och de bedrivs i ett nära samarbete med näringslivet. De flesta utbildningarna är mellan ett till tre år långa och de är kostnadsfria samt ger studiemedel från Centrala Studiestödsnämnden, CSN.

De flesta utbildningarna består till en tredjedel av praktik som kallas för Lärande i arbete. På detta sätt får man praktisk erfarenhet och kontakt med företag i branschen. Hela tanken med YH-utbildningar är att de ska leda till jobb direkt efter examen. Statistiken visar att så även är fallet. Hela nio av tio har jobb sex månader efter avslutad YH-utbildning.


Varmt välkommen till Yrkeshögskolemässan i Malmö 2019!


För skolor

Vill du ställa ut på någon av våra Yrkeshögskolemässor? Eller har du frågor om mässan? Välkommen att ta kontakt med ansvarig projektledare på anna.hansback@studentum.se

Senast uppdaterad: 28 mar 2019
Senast uppdaterad: 2019-03-08

Utställare YH-mässan Malmö 2019

Här ser du vilka utställare som är med på YH-mässan i Malmö 2019!

Läs mer

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se