Visa studentum.se som: Mobil

Yrkeshögskolemässan i Göteborg 2019

Yrkeshögskolemässan Göteborg 2019

Yrkeshögskolemässan i Göteborg 2019

Varmt välkommen till YH-mässan i Göteborg, utbildningsmässan med fokus på Yrkeshögskola! På plats kommer du att kunna träffa ett stort antal Yrkeshögskolor och ställa dina frågor. Under dagen kan du också lyssna på intressanta seminarier.

Datum: Tisdagen den 12 mars 2019
Tid: 10.00-18.00
Plats: Svenska Mässan, Mässans gata 8, entré 8 
Inträde: Kostnadsfritt
Anmäl ditt intresse på vårt Facebook-event här! 

Till mässans utställare


Seminarium under dagen

I samband med Yrkeshögskolemässan i Göteborg kommer det att hållas kostnadsfria seminarium för dig som är besökare. Nedan ser du vilka skolor som håller inspirerande seminarier:Klockan 10.30 - 10.55 

YHiM - Först till jobbet!

Våra utbildningar är noggrant utvalda och minutiöst planerade. Vi har satt en stolthet i att ha en ambitionsnivå som är lite högre. Det gäller allt.

Klockan 11.00 - 11.25

Utbilda dig för framtiden

Newtons studerande ger tips till dig som är intresserad av våra utbildningar. Vi utbildar inom IT, Samhällsbyggnad och Byggteknik.


Klockan 11.30 - 11.55

Vårt mål – din framtid

I en trygg och familjär miljö ger vi dig möjligheten att utbilda dig för framtiden.

Vad innebär YH? 

Yrkeshögskoleutbildningar, även kallat YH-utbildningar, uppstår av att det finns ett behov på arbetsmarknaden och de bedrivs i ett nära samarbete med näringslivet. De flesta utbildningarna är mellan ett till tre år långa och de är kostnadsfria samt ger studiemedel från Centrala Studiestödsnämnden, CSN.

De flesta utbildningarna består till en tredjedel av praktik som kallas för Lärande i arbete. På detta sätt får man praktisk erfarenhet och kontakt med företag i branschen. Hela tanken med YH-utbildningar är att de ska leda till jobb direkt efter examen. Statistiken visar att så även är fallet. Hela nio av tio har jobb sex månader efter avslutad YH-utbildning.

Varmt välkommen till Yrkeshögskolemässan i Göteborg 2019!För skolor

Vill du ställa ut på någon av våra Yrkeshögskolemässor? Eller har du frågor om mässan? Välkommen att ta kontakt med oss på anna.hansback@studentum.se

Senast uppdaterad: 05 mar 2019
Senast uppdaterad: 2019-03-08

Utställare YH-mässan Göteborg 2019

Här ser du vilka utställare som är med på YH-mässan i Göteborg 2019!

Läs mer

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se