Visa studentum.se som: Mobil

Utbildningsmässa - Vilken utbildningstyp är du?

Utbildningsmässa - Vilken utbildningstyp är du?

Hitta din drömutbildning

På Studentum.se har vi en vision att alla ska hitta sin drömutbildning. För att hitta rätt i utbildningsdjungeln är det bra att veta vad som skiljer de olika utbildningssegmenten åt.

Under vårterminen 2019 lanserar vi därför en helt ny utbildningsmässa som presenterar de olika utbildningstyperna för dig som inte riktigt vet vilken väg du ska ta. Mässan har fått namnet “Vilken utbildningstyp är du?” och kommer att fördela mässytan efter de olika utbildningssegmenten. Under dagen hålls det föreläsningar av nyckelpersoner inom några av de olika utbildningstyperna. 

Passa på att möta olika skolor och utbildningstyper som kan ge dig information, råd och inspiration inför framtida studier!

Mässan är givetvis kostnadsfri att besöka! 

Datum: 2 april 2019
Tid: 10.00-18.00
Plats: Bryggarsalen, Norrtullsgatan 12N

Till mässans utställare


Seminarium under dagen

I samband med mässan kommer det att hållas kostnadsfria seminarium för dig som är besökare. Nedan ser du vilka skolor som håller inspirerande seminarier:Har du koll på utbildningskartan?
Studera på en YH-utbildning – vad innebär det? Vilka möjligheter och krav finns? Vi välkomnar dig som vill veta mer om yrkeshögskolan.Värt att veta om utlandsstudier

Taggad på att plugga utomlands? Vi ger dig stenkoll på att du behöver veta, så som vart och vad du kan plugga samt hur vi kan hjälpa dig längs hela vägen!Varmt välkommen! 


För skolor

Vill du ställa ut på våran mässa? Eller har du frågor om mässan? Välkommen att ta kontakt med ansvarig projektledare på anna.hansback@studentum.se

Senast uppdaterad: 08 feb 2019
Senast uppdaterad: 2019-02-08

Utbildningsmässa - Vilken utbildningstyp är du?

Här ser du vilka utställare som är med på Utbildningsmässan - Vilken utbildningstyp är du, 2019!

Läs mer

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se