Visa studentum.se som: Mobil

Mässturnén

Mässturnén Studentum

Träffa oss på vår mässturné

Under flera år har vi ställt upp på olika utbildningsmässor i hopp om att hjälpa framtida studenter att hitta sin drömutbildning. Under hösten 2019 ger vi oss återigen ut på en turné som sträcker sig till februari 2020.

Snart är vi i en stad nära dig

I vår monter kan du bland annat kan göra yrkestestet eller skoltestet för att få tips på vad du kan plugga vidare och få en goodiebag. I goodiebagen får du bra och informativt material från våra samarbetspartners som du ser nedan! I montern kan du också göra en lönekoll för att veta vad du kan tjäna inom olika yrken!

För information om datum och städer klicka här!

Hoppas vi ses!

Samarbetspartners under mässturnén:Billiga abonnemang för dig som är student. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid och inga 
dolda avgifter.På Grimslövs folkhögskola kombinerar du studier med personlig utveckling och härliga upplevelser. Ta steget mot din drömutbildning i en miljö fylld av värme och gemenskap och sök till Grimslövs folkhögskola.Hermods erbjuder ett brett och modernt utbud av vuxenutbildning. Hos oss kan du studera om du saknar högskolebehörighet, vill byta yrke eller önskar höja din kompetens.

 Studera utomlands på college & universitet. Blueberry är experter på utlandsstudier och hjälper dig kostnadsfritt med hela processen när du ska studera utomlands.

 Komvux på distans med personlig lärare. Plugga från dator, mobil eller läsplatta - var, när och hur du vill!

Senast uppdaterad: 07 nov 2019

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se