Visa studentum.se som: Mobil

Mässturnén

Mässturnén Studentum

Träffa oss på vår mässturné

Under flera år har vi ställt upp på olika utbildningsmässor i hopp om att hjälpa framtida studenter att hitta sin drömutbildning. Under hösten 2019 ger vi oss återigen ut på en turné som sträcker sig till februari 2020.

Snart är vi i en stad nära dig

I vår monter kan du bland annat kan göra yrkestestet eller skoltestet för att få tips på vad du kan plugga vidare och få en goodiebag. Du kan också göra en lönekoll för att veta vad du kan tjäna inom olika yrken!

För information om datum och städer klicka här!

Hoppas vi ses!

Samarbetspartners under mässturnén:Billiga abonnemang för dig som är student. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid och inga dolda avgifter.

NTI SkolanKomvux på distans med personlig lärare. Plugga från dator, mobil eller läsplatta - var, när och hur du vill!

 Astar UtbildningAstar är ett av Sveriges största utbildningsföretag och vi kan utbildning och jobb. Vi är övertygade om att alla har en talang inom sig. Vårt mål är att utveckla den talangen och göra våra deltagare till stjärnor i arbetslivet. På över 60 orter i landet hjälper vi deltagare till jobb varje dag.

 Grimslöv FolkhögskolaPå Grimslövs folkhögskola kombinerar du studier med personlig utveckling och härliga upplevelser. Ta steget mot din drömutbildning i en miljö fylld av värme och gemenskap och sök till Grimslövs folkhögskola.

   Xenter Utbildning
Xenter Yrkeshögskola – studera rakt ut i jobb. En mötesplats som får människor att växa och är entrén till ditt nya yrke via yrkeshögskolan Xenter.

   
Swiss Education GroupSwiss Education Group driver världsledande utbildningar till internationell Hotellchef, Kock eller Konditor i Schweiz. Samtliga utbildningar är CSN-berättigade och innehåll internationell betald praktik vart som helst i världen.

   Hermods UtbildningHermods erbjuder ett brett och modernt utbud av vuxenutbildning. Hos oss kan du läsa om du saknar högskolebehörighet, vill byta yrke eller önskar höja din kompetens.

Senast uppdaterad: 17 sep 2019

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se