Visa studentum.se som: Mobil
Digitala utbildningsmässan våren 2021

Digitala utbildningsmässan våren 2021

Den 8 april är det dags för vårens stora digitala event för studieintresserade. Träffa eftergymnasiala skolor live på Digitala utbildningsmässan! 

På den Digitala utbildningsmässan får du som letar utbildning möjlighet att träffa utbildningsarrangörer online. Du kan chatta med skolor, ta del av webbinarier, boka in enskilda video-möten och ladda ner broschyrer och annat material som kan hjälpa dig i ditt val.  

Ta chansen att ställa alla dina frågor till medverkande universitet, högskolor, folkhögskolor, komvux, yrkesutbildare och YH-utbildare under en hel dag! 

  • Datum: 8 april
  • Tid: 09.00-17.00

Så går mässan till 

Mässan är uppbyggd i en virtuell miljö i 3D-format där du som besökare enkelt kan navigera dig runt. Du kan chatta med oss i receptionen och ställa frågor om plattformen, besöka olika mässhallar och skolornas montrar. Det finns även en föreläsningssal med både förinspelade och live-sända webbinarier. 

Vid registrering till mässan får du som besökare svara på ett kort frågeformulär som rör dina studier. Tanken med formuläret är att matcha dig som besökare med skolor som passar dina studieval bäst. 

Vill du vara säker på att inte missa mässan? Klicka på knappen nedan och ange din mejladress så får du påminnelser om mässan!

Påminn mig!


Medverkande utbildningsarrangörer

*Sidan uppdateras kontinuerligt 

Senast uppdaterad: 09 feb 2021